Gesta za povijest: Šokirani Guardiola priznao krivicu i mijenja igru Bayerna!

Trener Bayern Munchena Joseph Guardiola preuzeo je krivicu na sebe nakon teškog poraza njegove momčadi od Real Madrida u drugoj utakmici polufinala Lige prvaka.

30.4.2014.
13:28
VOYO logo

Treba biti velik u porazu i stati iza svojih pogrešaka a Guardiola je upravo to i napravio. Poznati katalonski stručnjak je nakon poraza izjavio kako preuzima krivicu za ispadanje Bayerna iz Lige prvaka, u utakmici u kojoj su Guardiolini nogometaši imali čak 70 posto loptu u svojim nogama.

"Naravno da smo razočarani i tužni nakon ovakvog poraza. Izgubili smo i ja preuzimam punu odgovornost za to. Ono što smo napravili protiv Arsenala i Uniteda, sada nismo. Čak smo i u prvoj utakmici u Madridu imali veću kontrolu i nekoliko pravih šansi. U ovoj utakmici to nismo imali i zato smo izgubili. Nogomet se igra s loptom, a mi ga nismo igrali kada smo imali loptu. To je moja odgovornost i moja krivica. Ja sam pogriješio u nekim taktičkim idejama. Čestitam Realu na velikoj pobjedi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/l_9zB6xEOMI

Čitava Njemačka, a pogotovo pokrajina Bavarska, još je u šoku od ovoga teškog poraza. Što se ustvari dogodilo, gdje je zapelo, samo su jedni od pitanja koje muče navijače Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo nastaviti dalje, moramo ovo podnijeti. To je nogomet, ako igraš loše i loše se braniš, protiv velikih momčadi ovako stradaš. Greške se na ovoj razini odmah plaćaju. Međutim, Bayern je velika momčad i ja ću pokušati podići svoje igrače".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo