Sjajna vijest za Real Madrid, u Borussiji - izdaja!

Navijači Borussije Dortmund nisu mirno prihvatili vijest o senzacionalnom transferu njihova dosadašnjeg miljenika Marija Götzea u redove omraženog im suparnika Bayerna.

23.4.2013.
22:38
VOYO logo

Otkad je potvrđena informacija o odlasku talentiranog nogometaša u München, njegov je profil na Facebooku u rekordnom roku zatrpan stotinama poruka u kojima su prevladavale riječi 'izdajica', 'Juda' i slične. Komentari su tijekom dana izbrisani, ali bijes Borussijinih navijača nije nestao.

Jedna od ekstremnih skupina je najavila da će u srijedu, uoči prve polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Real Madrida, spaliti Götzeov dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog neugodne situacije, trening Dortmunđana u utorak poslijepodne je morala čuvati policija, a prema pisanju Bilda, uz Götzea su tijekom dana cijelo vrijeme bila dvojica policajaca u civilu.

Mladi je nogometaš na treningu djelovao opušteno ili je samo htio ostaviti takav dojam. U trening-kamp se dovezao s bliskim prijateljem Marcom Reusom, a dvojac se tijekom vježbanja stalno smijao i zbijao šale…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo