PLAN POSTOJI / Grčki mediji otkrivaju kako PAOK planira iznenaditi Dinamo

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Lucescu je priznao da je njegova momčad postala pomalo predvidljiva, ali to ne pripisuje dobrom čitanju protivnika, već nedostatku svježine kod ključnih igrača

12.3.2024.
10:55
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dva uzastopna poraza od Dinama i Arisa dobro su protresli redove PAOK-a uoči uzvratnog susreta osmine finala Konferencijske lige koji je na rasporedu u četvrtak u Solunu.

Image
IZ PLAVOG PERA /

Došli smo k sebi. Ovo je konačna pobjeda svih koji Dinamo vole bez interesa, ali tek sad slijedi pravi posao

Image
IZ PLAVOG PERA /

Došli smo k sebi. Ovo je konačna pobjeda svih koji Dinamo vole bez interesa, ali tek sad slijedi pravi posao

Solunski klub je u Zagreb doputovao bez europskog poraza ove sezone, te kao lider grčkog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do gostovanja u Maksimiru, PAOK je u 12 europskih utakmica ove sezone ostvario devet pobjeda i tri remija uz razliku pogodaka 29-12. Međutim, pobjednička serija je okončana u Zagrebu.

Nekoliko dana kasnije PAOK je izgubio kod kuće od gradskog suparnika Arisa s 0-1 ispustivši vrh ljestvice. Tek drugi put ove sezone momčad koju vodi rumunjski stručnjak Razvan Lucescu je spojila dva poraza, to im se dogodilo i sredinom veljače kada su izgubili od Panathinaikosa (0-1) i Olympiakosa (1-4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčki novinari smatraju kako su se znaci pada forme vidjeli i u ranijim susretima, no prekrivale su ih pobjede. Čini se kako nekoliko standardnih prvotimaca ima problema s 'energijom' jer u posljednje vrijeme igraju bez prestanka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lucescu je priznao da je njegova momčad postala pomalo predvidljiva, ali to ne pripisuje dobrom čitanju protivnika, već nedostatku svježine kod ključnih igrača. Grčki mediji smatraju kako je rumunjski stručnjak u završnici sezone 'skratio rotaciju' na igrače kojima najviše vjeruje.

Mediji smatraju kako će biti teško protiv Dinama, bude li Lucescu slijedio isti recept. Smatraju kako bi trebao iznenaditi Plavi promjenama u taktici i sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poraz od Arisa je rezultat osrednjeg dana nekoliko igrača, ali i vrlo lošeg dana Razvana Lucescua. Jer kada shvatiš da neki igrači ne mogu, mijenjaš ih na poluvremenu, a ne kao obično negdje u 60. minuti utakmice, smatraju kolege iz Metrosporta.

"Imali smo težak raspored, potrošio nam je puno energije i pauza koja slijedi je jako bitna. U četvrtak ćemo morati naći motiva i energije da promijenimo rezultat protiv nas. U manje od mjesec dana odigrali smo 4-5 derbija plus dva europska, niti jedna momčad nije imala naš raspored, pogotovo tri derbija u 10 dana koja su nam oduzimala energiju. Ne želim se opravdavati, ali to je situacija u kojoj se nalazimo," istaknuo je Lucescu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratni susret između PAOK-a i Dinama na rasporedu je u četvrtak u 18:45 sati po hrvatskom vremenu.

Pogledajte i koja vas poslastica očekuje u subotu na Voyo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo