GOTOVO NEVJEROJATAN SCENARIJ ZA ZABORAVLJENOG VATRENOG: / Pirlo ima opaki plan za Marka Pjacu, ali problem je uprava

Image
Foto: Profimedia

lanirali su ga posuditi Parmi ili Genoi kako bi uhvatio kontinuitet i skupio minutažu

14.9.2020.
22:59
Profimedia
VOYO logo

Povremeni hrvatski reprezentativac, Marko Pjaca, ponovo je u kadru Juventusa nakon dolaska novog trenera Andreje Pirla. Pjacu su oba bivša trenera otpisala bez da su mu dala neku veću šansu. Kod Maxa Allegrija još je igrao neko vrijeme, prije dvaju teških ozljeda koljena, ali mu Maurizio Sarri nije dao niti šansu.

Dugo se Pjaca povlačio po posudbama i na kraju rezervama Juventusa da bi po dolasku Pirla bio vraćen u prvu momčad i testiran u pripremnim utakmicama za novu sezonu. Pjaca je iznenadio Pirla, pa zapravo navijače i javnost, odigravši sjajno u prvoj pripremnoj utakmici protiv Novare, kada je zabio pogodak, a trener mu je zato odlučio ukazati dodatno povjerenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Marko Pjaca of Juventus FC in action during the Coppa Italia football match between Juventus FC and Udinese. Juventus FC won 4-0 over Udinese, at Allianz Stadium, in Turin on Italy 15 th january 2020,Image: 493124215, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Šansa da ostane

Pjaca je sjajan i na treninzima, potpuno se oporavio od ozljeda i čini se kako ulazi u dobru formu, a talijanski novinar Guido Vaciago piše kako Pirlo trenutno ima vrlo dobre dojmove o Hrvatu te da je predložio Upravi kluba da ga zadrže u ovoj sezoni.

Međutim, klub je do sada imao druge planove za Pjacu. Planirali su ga posuditi Parmi ili Genoi kako bi uhvatio kontinuitet i skupio minutažu, ali kako je Pirlo sada zadovoljan Pjacom postoji dobra šansa da ostane i bude dio njegova kadra. Prijelazni rok završava 5. listopada, prvenstvo počinje u nedjelju, a Pjaca ima još malo vremena da kupi povjerenje Pirla i natjera Upravo da se predomisli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo