derbi na Rujevici /

Goran Tomić najavio derbi s Dinamom: 'S optimizmom isčekujemo utakmicu'

Image
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Utakmica na Rujevici mogla bi odlučiti u kojem će smjeru otići prvenstvo.

9.4.2022.
15:20
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Trener Rijeke Goran Tomić najavio je derbi 30. kola HNL-a u kojem će njegova momčad na Rujevici ugostiti Dinamo. U prethodnom je kolu Rijeka na gostovanju svladala Istru 2:0, no još uvijek se vuku posljedice neočekivanih poraza protiv Hrvatskog Dragovoljca i Gorice.

"Ta pobjeda nam je bila važna da vratimo samopouzdanje i pozitivnu energiju u svlačionicu, koja je bila poljuljana s ta dva neočekivana poraza. S optimizmom iščekujemo utakmicu s Dinamom, s kojim smo ove godine odigrali nekoliko spektakularnih utakmica. Izrazito su kvalitetna ekipa i neugodan protivnik", komentirao je Tomić cijelu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Najbitnije mi je da smo u dobrom stanju i dobroj energiji. S taktičke strane, imamo nekoliko varijanti i zadnji dan ćemo odlučiti što je najbolje. Znamo što nam donosi pobjeda protiv Dinama, motiva neće nedostajati. U ovakvim utakmicama potrebna je i doza sreće, a moramo biti na nivou i obrambeno i napadački."

Rijeka bi trebala imati veliku podršku navijača, a u prilog joj ide i ukidanje covid-potvrda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ove godine smo odigrali nekoliko vrhunskih predstava pred našim navijačima. Nadam se da će tako biti i sad pred punom Rujevicom, tako da imamo još jedan motiv više da ostavimo sve na terenu", zaključio je Tomić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo