GOLMANI I BRANIČI POČINJU DRHTATI: / Bolt spreman za kopačke i nogometnu karijeru, trenirat će s njemačkim velikanom

Image
Foto: Screenshot

Završila je blistava atletska karijera jamajčanskog sprintera Usaina Bolta, a to bi moglo značiti i da je stiglo vrijeme za početak nove - one nogometne.

14.8.2017.
19:03
Screenshot
VOYO logo

Nije tajna, Bolt je u više navrata izjavio da bi se volio okušati među nogometnim profesionalcima, a posebice bi sretan bio kad bi se to dogodilo u dresu omiljenog mu Manchester Uniteda.

"Kada bi me nazvali i rekli ‘trebamo te ovog trenutka’ bio bih na prvom avionu za Englesku", nedavno je priznao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
BOLT JOŠ UVIJEK SANJA: /

'Kada bi me ovoga časa nazvali bio bih na prvom avionu za Englesku'

Image
BOLT JOŠ UVIJEK SANJA: /

'Kada bi me ovoga časa nazvali bio bih na prvom avionu za Englesku'

Svoju je ljubav prema nogometu potvrdio i tijekom Svjetskog atletskog prvenstva u Londonu na kojem je i završio - i to odustajanjem zbog ozljede u utrci 4x100 m- svoju atletsku karijeru.

'Uvijek sam govorio...'

"Uvijek sam govorio da bih volio igrati nogomet jer je to sport u kojem bih bio dobar. Sada, nakon ozljede zadnje lože, u ovom trenutku o tome ne razmišljam", prenosi Goal njegove, potom i riječi njegova agenta Rickyja Simmsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pred njim je milijun prilika i vrijeme za novo poglavlje. O nogometu je uvijek govorio, a to je ponukalo desetak klubova da se jave i ustvrde kako su spremni testirati njegove mogućnosti. Ne bih o njihovim nazivima, ali reći ću da će ići u Dortmund gdje je prvi čovjek Pume, naš dobar prijatelj, i član Borussijine uprave. Trenirat će s njima."

'Vidjet ćete ga u nogometu'

Potom je Simms spremno spustio loptu na zemlju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Može li 30-godišnji sprinter igrati u Bundesligi ili Premier ligi? To je korak previše. Mislim da bi nakon šest ili devet mjeseci treninga i igranja mogao nastupati u konkurenciji engleskih trećeligaša ili četvrtoligaša. Dobio bih od njega udarac u glavu zbog toga što govorim da neće igrati u Ligi prvaka, ali ne znam ima li u ovoj životnoj dobi motivacije, budući da je bogat momak sa sjajnim životom, ići na treninge rezervnih momčadi po kišnom danu u Manchesteru ili Münchenu. No, u nogometu ćete ga u nekom obliku vidjeti", zaključio je Simms.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo