GOLMAN GORICE POSLAO MOĆNU PORUKU HAJDUKOVCIMA: / Njegove riječi odjeknut će u Splitu

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

'Sretno Hajduku, ali mi ćemo se za Europu boriti do kraja'

27.4.2019.
19:43
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Vratar Gorice Kristijan Kahlina nakon subotnje pobjede nad Hajdukom na svom terenu prokomentirao je dvoboj.

"Mislim da smo fantastično odigrali protiv protivnika koji je uz Dinamo najbolji u ovoj polusezoni. Primili su samo pet golova do naše utakmice. Potpuno smo zaslužili pobijedu, imali smo još tri 'mrtvaca' koja je Posavec obranio. Pohvalio bih cijelu svoju momčad i stručni stožer. Mi bismo ovako trebali igrati protiv svakoga. Nadam se da smo naučili nešto iz ovoga, ne može biti slučajno da pobjeđuješ derbije. Sretno Hajduku, ali mi ćemo se za Europu boriti do kraja", kazao je Kahlina i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nije slučajnost što su dobili Rijeku 4-0'

"Toliko su dominantni u igri, nije slučajnost što su dobili Rijeku 4-0. Malo smo ih čekali, pustili bokove, znamo da smo mi najjača ekipa u tranziciji. Nismo mi kontraška, nego tranzicijska ekipa. Jedina smo ekipa koja je dobila Rijeku na Rujevici, uz Dinamo jedini nemamo poraz od Hajduka. Mislim da nas ljudu shvaćaju ozbiljno, već ovo je senzacija, borit ćemo se do kraja. Sad igramo protiv Rudeša koji je za nas nezgodniji, nego Hajduk, Rijeka ili Dinamo", istaknuo je Kahlina, prenosi Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po drugi put ove sezone pobijedili Hajduk

U utakmici 31. kola Prve HNL Gorica je na svom stadionu pobijedila Hajduk sa 3-0 (2-0) i time maksimalno zakomplicirala borbu za treće mjesto.

Nogometaši Gorice po drugi su put ove godine slavili su u susretima s Hajdukom, kojeg su pobijedili i u 4. kolu na Poljudu sa 2-0, dok dok su preostala dva prvenstvena susreta završila bez pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Gorica sa 49 bodova zauzima peto mjesto sa samo bodom manje od Hajduka i trećeplasiranog Osijeka koji u 19 sati na Gradskom vrtu dočekuje Dinamo.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo