GERRARD HNL PRETVARA U SVOJE OMILJENO MJESTO ZA KUPOVINU: / Dvojicu je odveo, a sada želi i napadača Dinama

Image
Foto: PIXSELL

Nakon dvojice braniča, legenda Liverpoola bi na Ibrox iz HNL-a mogla odvesti i napadača Dinama

8.8.2018.
12:19
PIXSELL
VOYO logo

Glasgow Rangersi doveli su u ovom prijelaznom roku Nikolu Katića iz Slaven Belupa i Bornu Barišića iz Osijeka, a čine se kako to neće biti posljednji transfer na relaciji Rangers – HNL ovoga ljeta jer Steven Gerrard ima još jednu veliku želju koju će mu uprava pokušati ispuniti.

Zasjenila ga konkurencija

Riječ je o Arminu Hodžiću, napadaču aktualnog hrvatskog prvaka koji kraj Gavranovića i Budimira ne može doći do izražaja. U 110 nastupa za Dinamo Hodžić je postigao 50 golova, no ove sezone ne može kročiti na teren. Igrao je samo protiv Rudeša, a protiv Astane nije bio ni u zapisniku, doduše, zbog problema s putovnicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele ga u Glasgowu

“Hodžić je bio u Liverpoolu u isto vrijeme kad i Steven Gerrard. Proveo je tri godine u mlađim kategorijama ‘redsa’ i Gerrard se vjerojatno sjeća talenta koji Hodžić posjeduje. A kako je transfer Milwallovog Jakea Coopera ne baš izgledan, Rangersi bi svoj novac trebali usmjeriti prema dovođenju još jednog napadača i Hodžić bi trebao biti na radaru Gerrarda i sportskog direktora Allena”, pisali su ranije škotski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema Transfermarktu napadač Modrih vrijedi 2 milijuna eura, a Gerrard vidi Hodžića kao rješenje problema njegove momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo