U Barçi ljuti na suca: 'Ovo je bilo previše evidentno!'

'Suci mogu pogriješiti, to je jasno, ali ovo je bilo previše evidentno. No, svejedno smo igrali jako loše.

21.2.2013.
9:41
VOYO logo

Stoper španjolskog nogometnog giganta Barcelone Gerard Pique bio je izrazito nezadovoljan nastupom svoje momčadi na San Siru na kojem je Barcelona izgubila s 2:0 u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka.

No, Pique je ipak istaknuo škotskog suca Craiga Thomsona kao možda i glavnog krivca za poraz, jer je previdio igranje rukom Cristiana Zapate, koji je praktički asistirao Kevin-Princeu Boatengu za vodeći pogodak Milana u 57. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Suci mogu pogriješiti, to je jasno, ali ovo je bilo previše evidentno. No, svejedno smo igrali jako loše. Sada se samo možemo nadati da ćemo na Camp Nou uspjeti ispraviti sve loše što smo napravili", rekao je Pique, koji je na kraju ipak gospodski 'skinuo' kapu Milanu.

"Milan je veliki klub i uvijek je komplicirano igrati na San Siru. Zasluženo je slavio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naše 'Oko sokolovo' Mateo Beusan se složio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je ovo velika pogreška suca. Ne može se govoriti da nema namjere. Ovdje je štopanje lopte rukama, obje ruke su u neprirodnom položaju, visoko oko glave, nije branjenje lica. Uostalom, da ništa nije postignuto, puno bi bilo bolje da je odmah svirao, imao bih puno manje problema", poručio je Beusan.

Pomoćni trener Barcelone Jordi Roura, koji umjesto Tita Vilanove obavlja tu dužnost na klupi katalonskog diva, bio je razočaran izvedbom svoje momčadi protiv Milana, ali je svejedno uvjeren da će ipak proći dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo igrali dobro. Oni su s druge strane zabili dva pogotka iz dvije prave prilike i to je bilo to. Situacija u ovom trenutku izgleda vrlo komplicirana za nas, ali sam svejedno uvjeren da ćemo mi proći u četvrtfinale", rekao je Jordi Roura.

Trener Milana Massimiliano Allegri je pak bio vrlo dobro raspoložen nakon pobjede protiv Barcelone, iako mu uoči susreta većina nije davala baš nikakve šanse za uspjeh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=SNYKfmxWYxgNctBl

"Odigrali smo briljantno u obrani. Svi znaju da Barcelona voli držati loptu i na taj način lomiti suparničke obrane, no to se nama nije dogodilo", rekao je staloženi Allegri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo