KLUPKO ŽIVACA /

Gattuso na udaru: 'Divlji Talijan privlačio najviše pažnje i ništa nije smislio'

Image
Foto: Luka MladinicPIXSELL

Hajduk je razočarao u Europi, a ovo su reakcije

9.8.2024.
10:14
Luka MladinicPIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka odigrali su u Slovačkoj kod Ružomberoka bez pogodaka u prvom susretu trećeg pretkola Konferencijske lige.

Image
NIJE BILO DOBRO /

Bezidejni Hajduk razočarao mnoge: 'Izgledali smo dobro sve do početka utakmice'

Image
NIJE BILO DOBRO /

Bezidejni Hajduk razočarao mnoge: 'Izgledali smo dobro sve do početka utakmice'

Hajduk je bio nešto bolji tijekom cijelog susreta, ali uzvrat na Poljudu će oba sastava dočekati u rezultatskom smislu s istih pozicija. Uzvrat je na rasporedu idućeg četvrtka s početkom u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slovački mediji u izvještajima utakmice ističu zadovoljstvo ovim ishodom, ali su i uputili neke kritike na račun Hajduka i njegovog trenera Gennara Gattusa.

"Ružomberok je pred prepunim gledalištem odigrao požrtvovano, iako u početku previše oprezno. Poznatom suparniku praktično nisu ništa dopustili", piše ruzomberskyhlas.sk koji u naslovu naglašava:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puna kuća, rezultat koji obećava. Splitski Hajduk nije siguran u prolazak. Ni slučajno".

Portal dennikn.sk naglašava da su hajdukovci bili nervozni.

"U četvrtak su u Ružomberok stigla velika fudbalska imena poput Gennara Gattusa (46 godina), Ivana Rakitića (36) i Ivana Perišića (35).  Sva trojica su utakmicu u Ružomberoku započela na klupi, a zvijezde nisu puno pomogle. Splitski Hajduk u Ružomberoku nije djelovao kao jaki favorit, već više kao klupko živaca", pišu Slovaci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sportnet.sme.sk je kritirirao Gattusa zbog nervoznih ispada.

"Divlji Talijan urlao je i nogom udario sjedalo u naletu bijesa. Nije smislio ništa za meč protiv Ružomberoka. Privlačio je najviše pažnje. Trener splitskog Hajduka Gennaro Gattuso trčao je po bočnoj liniji kao lav u kavezu. Silovito je gestikulirao i doslovno urlao na svoje igrače. Stadion u Ružomberoku bio je pun, ali Gattuso se čuo preko televizijskih mikrofona. Vrhunac ponašanja došao je u završnici utakmice. Jedan od članova njegovog tima u nevjerici se uhvatio za glavu nakon jedne Gattusove geste. Trener splitskog Hajduka odmah se okrenuo, potrčao i udario nogom sjedalo na klupi", napisali su Slovaci i poručili:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Favorit nije pokazao ništa. Gattuso je na raspolaganju imao momčad vrijednu pedesetak miliona eura, što je oko sedam puta više od Ružomberokove. Ali ništa nije smislio"

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo