GAZDA EINTRACHTA POSLAO JASNU PORUKU KOVAČU I BAYERNU: / Bavarcima se neće svidjeti što je rekao o njihovom interesu za Rebića i Jovića

Image
Foto: Screenshot

Najbolji strijelac Bundeslige želja je brojnih velikana.

23.12.2018.
21:49
Screenshot
VOYO logo

Dan prije subotnje utakmice s bivšim klubom Eintrachtom Niko Kovač pohvalio je dvojicu svojih nekadašnjih igrača Antu Rebića i Luku Jovića, posebno potonjeg.

"To su dvojica stvarno dobrih igrača, a to su dokazali i na klupskoj i na međunarodnoj sceni. Ako Luka bude tako nastavio postat će vrhunski igrač. On je jedan od najboljih u Europi među igračima svoje dobi. Odlično igra s obje noge i glavom i kompletan je igrač", kaza je Kovač odgovarajući na pitanja o potencijalnim pojačanjima Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što kaže šef?

Otkako je ljetos preuzeo klupu njemačkog prvaka ta se dvojica igrača konstantno povezuju s bavarskim velikanom. Sada se o tome očitovao predsjednik Eintrachta Peter Fischer.

"Jović i Rebić? Ne znam ima li Bayern dovoljno novca u blagajni da kupe obojicu. Međutim, ako ipak pošalju ponudu, definitivno znam kojeg bih od njih dvojice radije zadržao", rekao je Fischer za Sport1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u Njemačkoj

"Sjećam se kad su skauti Unterhachinga dolazili na utakmice. Danas su tu skauti Manchester Uniteda, Real Madrida, Juventusa, Liverpoola i Bayerna. Ne želi samo Bayern naše igrače. Postoji interes mnogih drugih klubova, ali mi smo opušteni", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jović je ove sezone zabio ukupno 17 golova u svim natjecanjima. Najbolji je strijelac Bundeslige s njih 12, dok je pet puta bio precizan u Europa ligi. Rebić je pet zabio u njemačkom prvenstvu, a upisao je i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo