BIJELI IDU U PULU /

Gattuso: 'Nije da se hvatam za glavu. Tramezzani? Ludi konj'

Image
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL

Gattuso je najavio sljedeću utakmicu Hajduka

23.8.2024.
12:14
Ivana Ivanovic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk u nedjelju (18.15) očekuje gostujuća utakmica protiv Istre u sklopu 4. kola HNL-a, a u petak je trener Bijelih Gennaro Gattuso na press konferenciji najavio tu utakmicu.

Image
VIŠE NEMA ZABRANE /

Velika vijest stigla na Maksimir: Navijači Dinama opet mogu na gostovanja

Image
VIŠE NEMA ZABRANE /

Velika vijest stigla na Maksimir: Navijači Dinama opet mogu na gostovanja

Na početku presice Gattuso je govorio o ozljedama i problemima sa sastavljanjem obrane zbog njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što se tiče ozljede, nisu se sanirale. To su Bamba, Šarlija, Sigur i Moufi. Malo smo došli sebi počevši trenirati od srijede, idemo dalje. Nije da se hvatam za glavu, imamo alternativa. Prpić i Elez dobro rade. I Hrgović može dobro odigrati", rekao je pa se osvrnuo na Istru i njenog trenera Tramezzanija koji je ranije vodio Bijele:

"Istra je ozbiljna momčad, igraju na čovjeka, barem su tako zadnje utakmice igrali. Igraju agresivno, moramo biti pripremljeni na taj način njegove igre. U zadnje vrijeme Hajduk nije baš često pobjeđivao Istru. Agresivni su, dosta riskiraju, igraju čovjek na čovjeka. Moramo biti spremni.  Trener Tramezzani je jedan od rijetkih s kojima se još čujem. Radili smo oboje i u Sionu. Radi dobro, mentalitet mu je bitan što se tiče njegove igre. Dosta je znatiželjan, čujem se s njim često, znam koje su mu mogućnosti."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga uslijedila su nova pitanja o Tramezzaniju.

"Zadnje kolo prvenstva 98/99, igrao sam za Salernitanu protiv Piacenze i upravo sam se s njim porječkao. Kao igrač bio je vrlo mišičav, jak u glavi, ali moglo bi se reći: ludi konj. Mogao je ostvariti kao igrač puno više. Otišao je u Englesku, bio u Tottenhamu. Kao igrač je između Dialla i Melnjaka", rekao je Gattuso.

Odgovorio je i na pitanje o promjenama vratara jer je u posljednjoj utakmici dao priliku Lovri Kaliniću umjesto Lučiću i nakon toga rekao da mijenja golmana svake tri utakmice.

"Malo sam pogriješio. Može biti treća, četvrta... Nije zapisano da će biti svaka treća. Meni se to sviđa, da se vratari međusobno natječu. Ne sviđa mi se da vratar sjedi četiri-pet mjeseci, a onda mora braniti. Želim da vratari budu u natjecateljskoj formi. Kalinića cijenim, imam veliko povjerenje u njega.", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LIGA NACIJA: Utakmice hrvatske reprezentacije gledajte na platformi Voyo na kanalu Nove TV, gdje god se nalazili. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo
Još iz rubrike