VIŠE NEMA ZABRANE /

Velika vijest stigla na Maksimir: Navijači Dinama opet mogu na gostovanja

Image
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL

Dinamovim navijačima ukinuta je zabrana

23.8.2024.
11:32
Sanjin Strukić/PIXSELL
VOYO logo

Dinamovi navijači opet će moći putovati na europske utakmice, objavio je u petak klub.

Image
GLAVOBOLJA ZA JAKIROVIĆA /

Dinamo u Azerbajdžanu mora igrati bez dva važna igrača?

Image
GLAVOBOLJA ZA JAKIROVIĆA /

Dinamo u Azerbajdžanu mora igrati bez dva važna igrača?

Navijačima Plavih putovanja na europske utakmice bila su zabranjena nakon nereda u Grčkoj prije utakmice s AEK-om, a sada je UEFA odlučila ukinuti zabranu i Dinamo će opet na gostujućim utakmicama imati podršku svojih navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"GNK Dinamo zaprimio je dopis UEFA-e u kojem je krovna nogometna organizacija dopustila da naši navijači od ove sezone ponovno prisustvuju gostujućim utakmicama u europskim natjecanjima. U svom dopisu UEFA je ocijenila Operativni sigurnosni plan koji je klub dostavio značajnim napretkom u koordiniranju s navijačima na gostujućim utakmicama, ali je naglasila kako planiraju posebno nadgledati ponašanje navijača s obzirom na prijašnja događanja. GNK Dinamo apelira na sve svoje navijače da se u ovoj sezoni uzdrže od bilo kakvih neprimjerenih i nedopuštenih radnji i ponašanja diljem Europe i da budu prava potpora igračima kao što su to bili u završnici prošle i na početku ove sezone u domaćim utakmicama. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Želja nam je da nogometnim svijetom ponovno kruže scene navijačke dominacije kao što je to bilo proteklih sezona u Ligi prvaka i Europskoj ligi. Scene sa San Sira, Stamford Bridgea, Red Bull Arene u Salzburgu itd. neka budu primjer za ovu sezonu. O detaljima prodaje ulaznica za nadolazeću utakmicu play-offa UEFA-ine Lige prvaka protiv Qarabaga u Bakuu klub će pravodobno obavijestiti navijače na svojim internetskim stranicama", stoji u priopćenju Dinama.

LIGA NACIJA: Utakmice hrvatske reprezentacije gledajte na platformi Voyo na kanalu Nove TV, gdje god se nalazili. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo