GDJE ĆEMO GLEDATI HNL? / HNTV se gasi, Ivan Blažičko odlazi u mirovinu, oglasili se i s Arena Sporta

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vjerojatno ćemo utkamice pratiti na nekom novom kanalu

22.2.2022.
11:26
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) na sjednici održanoj u ponedjeljak odlučio je odabrati ponudu Hrvatskog Telekoma kao partnera za televizijska prava za natjecanja pod okriljem HNS-a za sljedeće četiri natjecateljske godine. U tom razdoblju će Hrvatski Telekom za pripadajuća TV prava uplatiti HNS-u 36 milijuna eura.

Image
SLUŽBENO POTVRĐENO /

HNS prodao prava na HNL za ogroman novac, evo čiju su ponudu prihvatili

Image
SLUŽBENO POTVRĐENO /

HNS prodao prava na HNL za ogroman novac, evo čiju su ponudu prihvatili

"Kao što smo najavili prošloga tjedna, brzo smo pronašli najbolje rješenje za hrvatske klubove i cjelokupni hrvatski nogomet. Pregovori sa zainteresiranim tvrtkama pokazali su veliko zanimanje koje postoji za hrvatskim klupskim nogometom, a prihvaćene ponude HT-a i SuperSporta najbolje potvrđuju tu veliku vrijednost. Drago nam je što nastavljamo suradnju s Hrvatskim Telekomom koji je već niz godina sjajan partner hrvatskog nogometa, pa stoga ne dvojimo da će i ova suradnja biti vrlo uspješna. Ovo je izniman iskorak za Savez i naše klubove te sam uvjeren da će ovih 44 milijuna eura osigurati daljnji napredak Prve lige i svih ostalih natjecanja", izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oglasili se s Arene

Nakon ovog svi se pitaju gdje će se prenositi utakmice HNL-a. Trenutačno se mogu gledati na Arena Sportu, no ne zna se hoće li tako i ostati. To je poručio je Mario Glavan, šef novinara i komentatora Arena Sporta.

"Za sve koji misle pitati nemam pojma ostaje li HNL na Areni…", napisao je na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz HT-a najavljuju pak kako će pokrenuti dva nova kanala na kojima će emitirati hrvatski nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakav dogovor ima i svoje posljedice. A jedna od njih je i gašenje Hrvatske nogometne televizije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sa sigurnošću mogu reći da se HNTV gasi 30. lipnja, a ja idem u mirovinu", rekao je za Večernji list Ivan Blažičko (60), prvi čovjek televizije koju je pokrenuo HNS.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo