GARY NEVILLE NA TWITTERU OSRAMOTIO BIVŠEG MODRIĆEVOG TRENERA: / Nakon ovoga bit će čudo ako se ponovno javi

Image
Foto: AFP, Glyn KIRK

Dvije legende engleskog nogometa obračunale su se preko Twittera

2.11.2018.
10:39
AFP, Glyn KIRK
VOYO logo

Prije nekoliko dana Harry Redknapp, bivši trener Portsmoutha i Tottenhama koji je bio kreator hrvatske kolonije u Londonu u kojoj su igrali Stipe Pletikosa, Luka Modrić i Vedran Ćorluka, ali i čovjek koji je u Englesku odveo Niku Kranjčara, sasuo je paljbu na Garyja Nevillea, nekadašnjeg braniča Manchster Uniteda, a sada stručnog komentatora za Sky.

"Trenirao je Valenciju i u tom trenutku Valencija je bila najgora u njenoj povijesti. Bolje bi mu bilo da napravi zadaću.", rekao je Redknapp bijesan zbog kritika koje je dobio od Nevillea koji je rekao kako Redknapp "nema kičmu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokopao ga odgovorom

Nakon toga je preko Twittera stigao brutalan odgovor bivšeg braniča Uniteda. Neville je objavio sliku excel tablice u kojoj je obračunao koliki je tko od njih dvojice imao postotak pobjeda u kojem klubu i došao do zaključka da je on za vrijeme svog mandata u Valenciji imao veći postotak pobjeda nego što ga je Redknapp imao u dva mandata na klupama QPR-a i Birminghama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zasad nema nove reakcija engleskog stručnjaka, a s obzirom na to da mu je Neville priuštio prilično grubo prizemljenje za očekivati je da je neće niti biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo