OBJESIO KOPAČKE O KLIN / Gareth Bale iznenadio sve, u 34. godini završio karijeru: 'Krećem s iščekivanjem u sljedeću fazu svog života'

Image
Foto: Profimedia

Velški nogometaš Gareth Bale donio je neočekivanu odluku i završio karijeru

9.1.2023.
16:37
Profimedia
VOYO logo

Gareth Bale u 34. godini odlučio je objesiti kopačke o klin, a vijest je objavio na društvenim mrežama.

Image
POGLEDAJTE TRENUTAK LUDILA /

Bivši njemački reprezentativac organizirao humanitarni turnir pa zaigrao i potom zgrozio potezom

Image
POGLEDAJTE TRENUTAK LUDILA /

Bivši njemački reprezentativac organizirao humanitarni turnir pa zaigrao i potom zgrozio potezom

"Nakon pažljivog razmatranja, najavljujem odmah povlačenje iz klupskog i međunarodnog nogometa. Osjećam se nevjerojatno sretnim što sam ostvario svoj san da se bavim sportom koji volim. To mi je zaista pružilo neke od najboljih trenutaka u mom životu. Najveći od maksimuma u 17 sezona, to će biti nemoguće ponoviti, bez obzira na to što mi sljedeće poglavlje sprema. Od mog prvog dodira u Southamptonu do posljednjeg s LAFC-om i svega između, oblikovalo je klupsku karijeru na koju sam neizmjerno ponosan i zahvalan. Igrati i biti kapetan za svoju zemlju 111 puta je zaista bilo ostvarenje sna", napisao je Bale pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskazati svoju zahvalnost svima koji su odigrali svoju ulogu na ovom putu, čini se nemogućim. Osjećam se dužnim mnogim ljudima što su pomogli da promijenim svoj život i oblikujem svoju karijeru na način na koji nisam mogao ni sanjati kada sam počeo s devet godina. Mojim prethodnim klubovima, Southamptonu, Tottenhamu, Real Madridu i konačno LAFC-u. Svi moji prethodni menadžeri i treneri, osoblje iz zadnje sobe, suigrači, svi posvećeni navijači, moji agenti, moji nevjerojatni prijatelji i porodica, utjecaj koji ste imali je nemjerljiv."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moji roditelji i moja sestra, bez vaše posvećenosti u tim ranim danima, bez tako snažnog temelja, ne bih sada pisao ovu izjavu, zato vam hvala što ste me stavili na ovaj put i na vašoj nepokolebljivoj podršci. Moja žena i moja djeca, vaša ljubav i podrška su me proveli. Odmah pored mene za sve uspone i padove, držeći me na putu. Inspirirali me da budem bolji, a tebe ponosim."

"Dakle, krećem s iščekivanjem u sljedeću fazu svog života. Vrijeme promjena i tranzicije, prilika za novu avanturu",

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U bogatoj klupskoj karijeri Bale je odigrao 554 utakmice, zabio 186 golova te dodao 139 asistencija. Za reprezentaciju Walesa je u 111 utakmica zabio 40 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo