FUTSAL DINAMO OBJAVIO FINANCIJSKI IZVJEŠTAJ ZA 2017.: / Ovako se pokazuje transparentnost u poslovanju

Image
Foto: PIXSELL

Potpisani ugovor s Manpowerom dodatno će poboljšati sliku kluba

27.2.2018.
8:51
PIXSELL
VOYO logo

Futsal Dinamo, klub kojeg su osnovali navijači zajedno s futsal zaljubljenicima i koji djeluje po načelu jedan član-jedan glas, nastavlja pokazivati transparentnost u poslovanju, koji bi mogao biti primjer ostalim klubovima i sportskim organizacijama u Hrvatskoj.

FUTSAL DINAMO VIŠE NEMA STRPLJENJA ZA ŠUKERA I HNS: ‘Ništa se nije promijenilo, neuspješno kroje sudbinu našeg sporta’

Tako je Futsal Dinamo na svojim službenim web stranicama dostavio financijski izvještaj za 2017. godinu, koji je u digitalnom obliku dostupan članovima, kao i široj javnosti. Klub je u 2017. uprihodio rekordnih 1.361.566 kuna što je za 30% bolje nego 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Najveći dio prihoda otpada na sponzorstva, a upravo potpisani ugovor s Manpowerom dodatno će poboljšati sliku kluba na tom polju. Zbog organizacije Trofeja Dinamo, kao i velikih zakupnina za dvorane zabilježen je ujedno i rekordan rashod od 1.356.872 kuna.

FUTSAL DINAMO OSVOJIO BRONCU NA U-13 SP-u: Zagrebački mladići oduševili na najjačem turniru na svijetu

Ipak, klub je nastavio trend poslovanja u plusu otkad je organiziran po članskom modelu, a transparentnost financijskog izvještaja garantira revizorska kuća RSM Croatia koja ju je i provela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče onog sportskog dijela, Futsal Dinamo i Alumnus večeras u dvorani II Doma sportova, s početkom u 20.34, igraju utakmicu ¼ finala kupa Hrvatske u futsalu. Četvrtfinale se igra na jednu utakmicu, a pobjednik ovog dvoboja plasirat će se na Final Four, što bi bio povijesni uspjeh u kupu za obje momčadi.

Futsal Dinamo i Alumnus susreli su se u kupu triput dosad. Sva tri puta radilo se o Regionalnom kupu, sva tri puta Futsal Dinamo je pobijedio, i svaki put je otišao do samog kraja. Najzapamćenija je svakako ostala pobjeda Futsal Dinama od 4-3 u finalu Regionalnog kupa 2014. kada je Dinamo, kao drugoligaš, dvama pogocima u posljednjoj minuti preokrenuo vodstvo tadašnjeg aktualnog prvaka države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Malonogometni kup Hrvatske, četvrtfinale: Split Tommy – Aurelia Futsal 27.2. 18:30 Vrgorac – Torcida 27.2.2018. Futsal Dinamo – Alumnus 27.2. 20:45 Našice Petrinjčica 28.2. 20:00

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo