Sprema se novi bombastični transfer u Kinu

Franku Lampardu na kraju sezone istječe ugovor s engleskim nogometnim klubom Chelseajem, koji mu, kako sada stvari stoje, neće ponuditi produljenje.

9.10.2012.
15:06
VOYO logo

Takvu situaciju pokušat će iskoristiti dva kineska kluba, Beijing Guoan i klub Didiera Drogbe te Nicolasa Anelke - Shanghai Shenhua. Prema pisanju engleskih medija, oba su kluba spremna ponuditi vrtoglavih 250 tisuća funti tjedno, odnosno milijun mjesečno za usluge iskusnog veznjaka.

S obzirom na to da mu spomenuti ugovor istječe na kraju sezone, Lampard (34) već u siječnju smije razgovarati s bilo kojim klubom svijeta, te potpisati ugovor. Naravno, u tom će ga slučaju Chelsea izgubiti bez odštete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko se odluči na odlazak iz Chelseaja nakon 11 sezona u klubu, Lampard bi za tri sezone u Kini mogao zaraditi nevjerojatnih 36 milijuna funti i to s 37 godina na leđima.

Recimo i da je Sunsport otkrio da je za Lamparda zainteresiran i Los Angeles Galaxy, koji očajnički traga za novom ikonom kluba nakon što 38-godišnji David Beckham konačno odluči reći zbogom nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo