Zanimljiv razgovor / Francuski stoper podijelio trenutak s Kolindom: 'Pogledala me i rekla mi da imam lijepe brkove'

Image
Foto: EXPA/PIXSELL

Bio je u vezi i s Pamelom Anderson. On ju je i zaprosio, ali su u lipnju 2019. raskinuli svoju vezu.

26.3.2022.
17:00
EXPA/PIXSELL
VOYO logo

Nogometnim ljubiteljima ime Adila Ramija bit će poznato po tome da je bio jedan od najboljih francuskih stopera prošloga desetljeća. Ipak, Francuz je široko poznat i van terena kao jedan od plejboja nogometne scene.

Bio je u vezi i s Pamelom Anderson. On ju je i zaprosio, ali su u lipnju 2019. raskinuli svoju vezu. Rami je s Francuskom osvojio Svjetsko prvenstvo u Rusiji, a prisjeća se trenutka s tadašnjom predsjednicom Kolindom Grabar-Kitarović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon finala, predsjednica Hrvatske me pogledala i rekla mi da imam lijepe brkove. Rekao sam joj da volim Mikonos," rekao je Rami mislivši kako je to u Hrvatskoj.

"Ne znam zašto, uvijek sam miješao Grčku i Hrvatsku. Onda me Olivier Giroud pogledao i rekao: 'Jesi li glup? Mikonos je u Grčkoj," otkrio je Rami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brad Pitt i George Clooney nemaju izgleda pored njega

Pouzdanje 36-godišnjeg francuskog stopera toliko je visoko da vjeruje da Brad Pitt i George Clooney imaju manje uspjeha sa ženama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjećam se tuluma na kojem je bilo sedam djevojaka. Sve su bile 'avioni'. Nisam mogao vjerovati. Razmijenili smo brojeve mobitela, pili smo, bile su baš pristojne i smijale su se mojim šalama. Ma, imao sam više uspjeha kod žena nego Brad Pitt i George Clooney zajedno," kaže Rami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo