[FOTO] VATRENI TRENIRALI NA HITRECU: / Dalić na raspolaganju imao 23 kandidata, a za jednog će tek odlučiti može li u Mađarsku

Image
Foto: PIXSELL

Vatreni odradili trening dva dana uoči utakmice sa Azerbajdžanom

19.3.2019.
22:21
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak navečer na Hitrec-Kacianu u Zagrebu odradila je prvi od dva prava treninga uoči otvaranja kvalifikacija za Euro protiv Azerbajdžana. I sam je izbornik Zlatko Dalić u najavi okupljanja prije desetak dana, na presici u Hiltonu, kazao kako je malo vremena za uigravanje, ali odluke i rješenja moraju se pronaći.

Image
[FOTO] KRAMARIĆ UPOZORAVA UOČI POČETKA KVALIFIKACIJA: /

'Možemo ući u probleme ako nismo koncetrirani'

Image
[FOTO] KRAMARIĆ UPOZORAVA UOČI POČETKA KVALIFIKACIJA: /

'Možemo ući u probleme ako nismo koncetrirani'

Bila je prilika da se radi na konkretnim stvarima

Sportske novosti pišu kako je u utorak prilika bila da radi neke konkretne stvari za utakmicu. Iako je već ranije tijekom dana Dalić napravio video analizu, tijekom koje je igrače upoznao s protivnikom. Na terenu su bili svi konkuriraju za nastup u četvrtak, znači 23 nogometaša. Dejan Lovren još nije s reprezentacijom, dolazi u srijedu, a za Jedvaja će se tek odlučiti može li se priključiti za Budimpeštu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Marjan Mrmić zasebno je radio s golmanima Kalinićem, Livakovićem i Slugom, a na travnjaku je bilo 20 igrača: Bartolec, Brekalo, Vida, Ćaleta-Car, A. Milić, Barišić, Leovac, Rakitić, Modrić, Brozović, Badelj, Bradarić, Rog, Pašalić, Kovačić, Vlašić, Kramarić, Petković, Perišić i Rebić", stoji u tekstu SN-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovre Kalinić ili Dominik Livaković?

Hrvatska nogometna reprezentacija u utorak navečer odradila otvoreni trening za javnost. Nekako se Vatreni u tišini pripremaju za nadolazeći uvodni ogled u kvalifikacijama za Euro 2020 protiv Azerbajdžana Nikole Jurčevića, u četvrtak od 20.45 na Maksimiru.

Lovre Kalinić ili Dominik Livaković? Tko će na gol protiv Azerbajdžana i Mađarske na početku kvalifikacija za Euro 2020., glavno je to pitanje za izbornika Zlatka Dalića ovih dana prije početka kvalifikacija za Euro 2020. godine. Kako sad stvari stoje, i prema onom što govore u taboru Vatrenih, Kalinić je u prednosti. Više o tome možete pročitati - .

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo