[FOTO] U SRBIJI SE MOŽE, ALI U HRVATSKOJ NE: / Pogledajte kako će izgledati beogradski Wembley; 'Bit će jedan od najmodernijih stadiona u Europi'

Image
Foto: Ministarstvo funancija Srbije/Kurir

'To će biti novi razvojni projekt i na tom mjestu će kvadrat odmah skočiti za 1.000 eura'

27.8.2020.
8:52
Ministarstvo funancija Srbije/Kurir
VOYO logo

I dok se godinama priča kako će se maksimirski stadion obnoviti, odnosno sagraditi novi stadion kakav dolikuje srebrnim Vatrenima i Hrvatskoj, u Srbiji su čini se odlučili konkretno se baciti na posao, ako ćemo vjerovati riječima predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji je potvrdio da će Srbija dobiti Nacionalni stadion, prenosi srpski tabloid Kurir.

Image
Image

Vučić je najavio da će stadion biti pravo velebno izdanje i jedan od najmodernijih u Europi. OVDJEpogledajte kako će stadion izgledati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, Telegraf javlja kako je Aleksandar Vučić pokazao fotografiju novog Nacionalnog stadiona uživo u programu Prve televizije gostujući u jutarnjem programu i rekao je da će pandan engleskom Wembleyju početi s gradnjom od slijedeće godine.

Image
Image

Ono o čemu se godinama unazad pisalo je, čini se, na pragu ostvarenja u Srbiji. Vučić kaže da je nacionalni stadion danas "prijeka potreba" koja će donijeti brojne sportske, ali i komercijalne beneficije na mjestu gdje će biti izgrađen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što će nam stadion? To je danas prijeka potreba. Promijenile su se potrebe. Ljudi idu na stadione uživati s obiteljima, da im bude ljepše na stadionu. Bit će kombinacija čeličnih konstrukcija i drveta i to izvana, dakle prirodni materijali. Vjerujem da će se početi graditi sljedeće godine, od državnog novca, i neće biti nimalo jeftino. Bit će blizu autoputa Miloš Veliki i blizu izlaza autoputa Beograd - Surčin. To će biti novi razvojni projekt i na tom mjestu će kvadrat odmah skočiti za 1.000 eura", kazao je Aleksandar Vučić na nacionalnoj TV u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo