[FOTO] TEK JE DOŠAO U JUVENTUS, A NAVIJAČI GA VEĆ SPRDAJU: / Pirlove prve riječi izazvale salve smijeha. Razlog je dosta bizaran

Image
Foto: Profimedia

'Sretan sam i ponosan što sam dobio takvo povjerenje Juventusa. Spreman sam za ovu fantastičnu priliku'

10.8.2020.
13:36
Profimedia
VOYO logo

Legendarni talijanski nogometaš, Andrea Pirlo, samo je tjedan dana bio trener U-23 momčadi Juventusa, a klub ga je na sveopće iznenađenje svih, ekspresno nakon otkaza Mauriziju Sarriju, imenovao glavnom trenerom prve momčadi.

Iako nema trenerskog staža i nitko ne zna koje su njegove metode rada i kakva mu je filozofija, imenovanje Pirla glavnim trenerom izazvalo je oduševljenje kod navijača. No, uspjelu su mu u prvom javnom istupu nakon imenovanja, pronaći pogrešku zbog koje su ga na kraju i sprdali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Andrea Pirlo

Krivi 'tag'

"Sretan sam i ponosan što sam dobio takvo povjerenje Juventusa. Spreman sam za ovu fantastičnu priliku", napisao je Pirlo na Twitteru. Ništa sporno nema u toj izjavi, ali navijaču su primijetili kako je Pirlo pogriješio u "tagovima". Naime, umjesto oznake @Juventusfc, stavio je samo @Juventus. Razlika je u tome što oznaku @Juventus koristi jedna američka kompanija koja se bavi estetskom kirurgijim i nekim zdravim životnim stilom, dok je Juventusova službena oznaka @Juventus.

Zanimljivo, istu je pogrešku napravio i prije 10 dana kada je imenovan trenerom U-23 momčadi. No, Pirlo je brzo ispravio svoju pogrešku, nakon što su ga navijači počeli ismijavati i postavio je ispravan "tag".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo