[FOTO] ŠTO TO, POBOGU, CRISTIANO RADI? / Pogledajte što je objavio na Instagramu malo prije nego što je saznao da ima koronu

Image
Foto: Profimedia

Portugalci su otkazali trening i konferenciju za novinare uoči sutrašnje utakmice

13.10.2020.
21:24
Profimedia
VOYO logo

Portugalski nogometaš, Cristiano Ronaldo je pozitivan na koronavirus, objavio je u utorak Portugalski nogometni savez. Ronaldo će tako propustiti utakmicu Lige nacija u srijedu protiv Švedske, ali "on se dobro osjeća, nema simptoma i trenutačno je u izolaciji", dodaje se u priopćenju Portugalskog saveza.

Portugalci su otkazali trening i konferenciju za novinare uoči sutrašnje utakmice. No, zabrinjava činjenica da je Portugal u nedjelju igrao utakmicu Lige nacija protiv Francuske (0-0) u kojoj je 35-godišnji napadač Juventusa sudjelovao, a Francuska je sutra suparnik Hrvatskoj u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Portugal's forward Cristiano Ronaldo looks on during UEFA Euro 2020 Group B qualification football match between Luxembourg and Portugal at the Josy Barthel Stadium in Luxembourg on November 17, 2019.,Image: 483351356, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

No, nije to jedina problematična situacija s Ronaldom i virusom. Naime, Portugalac je malo prije nego što je saznao da ima koronu, odnosno prije nego što je objavljeno da neće moći sudjelovati u sljedećoj utakmici, na svom Instagramu objavio sliku na kojoj večera sa suigračima iz reprezentacije.

Nadamo se samo da slika datira iz vremena prije nego što je dobio koronu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo