[FOTO] EVO KAKO LEGENDARNI BUFFON PROVODI VRIJEME U IZOLACIJI: / Zadržao je natjecateljski duh, pogledajte s čim se sada bavi

Image
Foto: AFP

Četrdesetdvogodišnji Buffon je legenda Juventusa i talijanskog nogometa

20.4.2020.
20:53
AFP
VOYO logo

Pandemija koronavirusa paralizirala je svijet sporta, gotovo sva su natjecanja prekinuta, a igrači se nalaze u svojim domovima u izolaciji.

Na društvenim mrežama sportske zvijezde često objavljuju kako provode vrijeme u izolaciji, a sada se tome priljučio i legendarni talijanski vratar i igrač Juventusa Gianluigi Buffon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ima sve što mu treba

Sudeći po fotografiji koju je objavio na Instagramu on vrijeme krati igranjem videoigrica, za što ima impresivnu opremu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Natjecateljski duh se mora zadržati u svakoj situaciji", napisao je legendani Gigi.

Cilj je osvajanje Lige prvaka

Četrdesetdvogodišnji Buffon je legenda Juventusa i svi u klubu imaju jako visoko mišljenje o njemu. Taj je klub je njegov dom i u budućnosti ga sigurno čeka direktorska fotelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije toga ima samo još jednu želju, a to je osvajanje Lige prvaka. U prvoj utakmici osmine finala izgubili su kod Lyona s 1-0, dok je uzvratna utakmica odgođena do daljnjeg. Ne prođe li Juve dalje, Buffon će nakon potpisa ugovora osigurati još jednu priliku da napokon ostvari svoje snove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo