FOTO: / Dinamovac zabio eurogol, Istra 'prevarila' navijače

Nogometaši Dinama ostvarili su još jednu pobjedu u hrvatskom prvenstvu. Lakše nego se očekivalo, Modri su rutinski slavili s 3:1.

31.8.2013.
22:12
VOYO logo

U utakmici koja se igrala gotovo samo na jedan gol, Dinamo je uspio iskoristiti svoje tri prilike. Igor Pamić je u najavi rekao da je Dinamo naša najbolja momčad, te da nije siguran može li im Istra parirati na Maksimiru.

Tako je i bilo. Igrači Igora Pamića već na početku utakmice su djelovali kako su u Zagreb došli na izlet i već unaprijed upisali poraz. Pulski navijači zasigurno neće biti tužni zbog poraza, već načina na koji su Žuti odigrali na Maksimiru. Bez imalo žara, htijenja, agresivnosti, bez ikakve ideje u napadu i želje za iznenađenjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon otvaranja u kojem nismo vidjeli gotovo ništa, prva prava prilika došla je u 23. minuti, i odmah pogodak. Sammir je proigrao Beqiraja, obrana gostiju je zastala, a napadač Modrih zabio pored vratara Ježine.

Nakon nekoliko udaraca Fernandesa i Soudanija, potonji je zabio pred sam kraj poluvremena. Alžirac se ušetao u kazneni prostor gostiju i preciznim udarcem sjajno pogodio za povećanje vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odmah u nastavku susreta, vidjeli smo najljepši trenutak utakmice. Nakon nekoliko odbijanaca u zbunjenoj obrani Istre, lopta se odbila do Fernandesa, a ovaj škaricama majstorski pogađa za 3:0. Pravi eurogol!

Do kraja utakmice Dinamo je imao još nekoliko prilika, posebno je bila opasna ona Sammira kada je izašao sam pred Ježinu, no vratar gostiju ga je pročitao. I onda, u 88. minuti kada je već sve bilo riješeno, ubačaj s desne strane, Havojić je glavom sproveo u mrežu Dinama za konačnih 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je ovom pobjedom pobjegao Hajduku na četiri boda, a već sljedeće kolo će gostovati upravo na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo