FIFA OŠTRO KAZNILA HNS: / Poslali i jasno upozorenje Subašiću zbog Ćustićeve slike

Image
Foto: AFP

Fifa kaznila Hrvatski nogometni savez

6.7.2018.
7:15
AFP
VOYO logo

Fifa je u četvrtak navečer objavila kako su HNS-u odrezali kaznu od čak 70.000 švicarskih franaka zbog 'marketinškog incidenta' tijekom utakmice protiv Danske.

Novinska agencija AP javlja, a australski Four Four Two prenosi, kako je krovna svjetska nogometna organizacija kaznila reprezentaciju zbog prikazivanja pića neovlaštenog proizvođača na utakmici Hrvatske i Danske u Nižnjem Novgorodu, a FIFA je dala ekskluzivna prava samo jednoj kompaniji čiji se proizvodi smiju vidjeti na utakmicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, disciplinci Fife poslali su upozorenje Savezu i golmanu Danijelu Subašiću koji je na istoj utakmici skinuo tri penala danskim nogometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako se pitate zašto Suba, FIFA navodi da je prekršio pravilo prema kojem se na opremi ne smiju prikazivati osobne poruke.

Subašić je, nakon što je skinuo i posljednji, treći penal Dancima, skinuo sa sebe gornji dio dresa ispod kojeg se vidjela majica s likom Hrvoja Ćustića kojem na taj način Subašić odaje počast. Fifa navodi da je na taj način prekršio pravilo prema kojem se na opremi ne smiju prikazivati osobne poruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo