Hrvatska liga s 'Dinamom' napada Štimca i Vatrene

Izbornici reprezentacije hrvatskog prvenstva Marijan Mrmić, Roy Ferenčina i Elvis Scoria sastavili su konačan popis igrača koji će se 14.11. u Rijeci suprotstaviti Štimčevim Vatrenima.

5.11.2012.
14:46
VOYO logo

Konačan izbor trojice izbornika momčadi hrvatskog prvenstva u Rusanovoj je otkrio je Roy Ferenčina.

"Ovo su najbolji igrači koje smo mogli okupiti u ovom trenutku. Vodili smo se mišlju da se u kadru nađu mladi igrači do 21 godine i najperspektivniji nogometaši koji imaju šanse postati članovi A reprezentacije. Ovo nije bio nikako lagan posao jer smo htjeli imati najbolju momčad, ali smo željeli i da svi klubovi budu zastupljeni" , istaknuo je Ferenčina koji se naglasio najveći problem svoje momčadi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Idemo na pobjedu, naravno, ali jasno je kako nismo uigrani. Štimac nam se nije miješao u posao, nije bilo lobiranja za nikoga. Odluka je naša!"

Susret se 14.11. igra na riječkoj Kantridi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znamo da će Armada napraviti sjajnu atmosferu. Ne znam tko će osvojiti publiku, ali mi ćemo dati sve od sebe i nikako ih nećemo razočarati", naglasio je, a potom zahvalio predsjedniku HNS-a na pruženoj prilici:

"Sretan sam što mi je pružena ova prilika, čast mi je voditi ovu momčad. Zahvaljujem se predsjedniku Davoru Šukeru i vodstvu HNS-u".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratari: Ivan Kelava (Dinamo), Goran Blažević (Hajduk)

Braniči: Šime Vrsaljko (Dinamo), Dario Knežević (Rijeka), Mateo Pavlović (Zagreb), Elvis Kokalović (Slaven Belupo), Hrvoje Milić (Istra 1961.), Josip Pivarić (Dinamo)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni red: Damir Kreilach (Rijeka), Arijan Ademi (Dinamo), Marcelo Brozović (Dinamo), Marko Lešković (Osijek), Franko Andrijašević (Hajduk), Dinko Trebotić (Lokomotiva), Dario Župarić (Cibalia)

Napadači: Duje Čop (Dinamo), Ante Rukavina (Dinamo), Mijo Caktaš (Hajduk), Dejan Glavica (Slaven Belupo), Ante Rebić (Split), Andrej Kramarić (Lokomotiva), Ante Budimir (Inter-Zaprešić)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričuve: Ivan Vargić (Osijek), Mirko Oremuš (Hajduk), Tomislav Šarić (Inter-Zaprešić), Luka Begonja (Zadar)

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo