Fenomenalna vijest za sve navijače Hajduka

Hrvatska radiotelevizija uspjela je ipak na kraju osigurati prijenos prve utakmice dvoboja trećeg pretkola Europske lige između Stoke Cityja i Hajduka.

27.7.2011.
22:16
VOYO logo

Nekoliko dana trajalo je natezanje između produkcijskih kuća u Engleskoj i HRT-a, ali nakon silnih odbijenica, napokon je stigla sretna vijest za sve navijače Hajduka, koji će utakmicu moći pratiti u četvrtak od 20.45 sati na drugom programu nacionalne televizije.

Na HRT-u su uložili velike napore kako bi ipak omogućili prijenos hrvatskog doprvaka i engleskog prvoligaša, a sve će na kraju biti ostvareno uz pomoć privatne produkcijske kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"HRT je nakon dugih i zahtjevnih pregovora uspio osigurati izravan prijenos preko jedne nezavisne produkcijske kuće iz Velike Britanije. Ta je vijest i službeno potvrđena HRT-u u srijedu navečer. Rezultat je to napora HRT-a da Hajdukovim vjernim navijačima, ali i svim gledateljima omogući uživanje u susretu njihovog omiljenog kluba unatoč tome što su Stoke City i produkcijska kuća Kentaro, koja je distributer prava na prijenos utakmice najavili kako zbog slabog interesa na Otoku neće biti prijenosa. Iako su troškovi znatno viši, HRT-u je zadovoljstvo gledatelja u Hrvatskoj na prvom mjestu stoga je omogućio prijenos susreta", stoji u priopćenju s Prisavlja.

Nacionalna televizija je dobila nekoliko odbijenica od produkcijskih kuća s Otoka jer su Englezi tvrdili kako ne postoji dovoljan interes za tu utakmicu. Ipak, uz velike napore ova vrlo iščekivana utakmica hrvatskog doprvaka na kraju će se moći vidjeti u izravnom prijenosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije prijenosa utakmice između Stoke Cityja i Hajduka, gledatelji će imati priliku vidjeti dvoboj iz Dugopolja između Splita i Fulhama, a osigurana su i prava za uzvratne utakmice splitskih klubova.

specijal-201102150360004-Hajduk

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107260220006 arti-201107260680006 arti-201107210857006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo