FASCINANTNO KOLIKO JE BILO SUDAČKIH POČETNIČKIH POGREŠAKA: / Skomina i petorka sudili katastrofalno

Image
Foto: AFP

Čak osam spornih situacija viđeno na Olimpicu

2.5.2018.
23:58
AFP
VOYO logo

Talijanska Roma je u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka pobijedila Liverpool s 4-2, ali se nije uspjela plasirati u finale Lige prvaka, ostali su romanisti kratki za jedan gol da izbore barem produžetke, jer u prvoj utakmici Redsi su slavili s 5-2.

Joško Jeličić i Mateo Beusan, stručni suradnici HRT-a, analizirali su utakmicu u HTV-ovoj emisiji nakon dvoboja u kojoj su viđene dvije krupne pogreške od ukupno čak osam spornih situacija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LIVERPOOL JE U FINALU LIGE PRVAKA: Suci grubo oštetili Romu u fantastičnoj utakmici, Lovren nes(p)retno skrivio pogodak

'Što su sve propustili igrači Rome i sudačka šestorka?'

"Fascinantno mi je na ovom nivou natjecanja, u poluzavršnici Lige prvaka, koliko je bilo početničkih pogrešaka, kako igrača, tako i sudaca. U drugom poluvremenu podsjetio me na predstave iz prošlog prvenstva, kad su znali primiti pod dva-tri gola od slabijih suparnika. Kad ne djeluju kao momčad dolazi do izražaja njihova individualna inferiornost, jer kad gledamo te igrače tu nema svjetske klase", smatra Jeličić i dodaje:

"Kad gledamo sve u drugih 45 minuta, Roma je uz pošteno suđenje mogla napraviti još jednu senzaciju. Što su sve propustili igrači Rome i sudačka šestorka? Mislim da su Real i Liverpool ne bi trebali buniti na suđenje, jer su oboje zbog toga u finalu", smatra Jeličić i otkriva na čijoj su strani u finalu njegove simpatije...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Obje polufinalne utakmice obilježile su pogreške sudaca'

"Moje simpatije su na strani Liverpoola".

Mateo Beusan je nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Obje polufinalne utakmice obilježile su pogreške sudaca i obje ekipe koje nisu ušle u finale imaju se razloga žaliti. Ne sjećam se kad smo imali toliko posla nakon susreta od kad smo stručni suradnici", istaknuo je Beusan i osvrnuo se na Lovrena:

"U situaciji sa Shickom sudac Skomina nije bio dosljedan u primjeni tehničkih mjera, nema govora o prekršaju nad Lovrenom, a on ga sudi".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o sudačkim pogreškama u ovoj utakmici možete pročitati - OVDJE.

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo