FANTASTIČNO: / Jedan od najuglednijih sportskih listova svijeta oduševio naslovnicom za gradski derbi

Image
Foto: AFP, JAVIER SORIANO
2.5.2017.
11:28
AFP, JAVIER SORIANO
VOYO logo

Marca ima dnevnu nakladu oko dva milijuna primjeraka, što je najviše u Španjolskoj ako gledamo sportske dnevnike koji su na raspolaganju na Pirinejima. Iako Španjolci u svojim izvještajima vole potpaliti vatru i dizati tenzije, pogotovo kad je riječ o susretima klubova prema kojim sportski mediji gaje simpatije, odnosno kojima su bliski (primjerice Marca je skoro pa glasilo Reala, dok je katalonski Mundo Deportivo medij blizak Barceloni). No, ovog puta najavi susreta pristupili su na drugačiji način.

SPEKTAKL U LIGI PRVAKA! Simeone sprema veliku osvetu, ali nešto se pita i Zidanea: ‘Želimo slaviti pred našim navijačima’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa su tako urednici Marce preko cijele naslovnice današnjeg broja jednog od najuglednijih sportskih dnevnika na svijetu nisu Zinedine Zidane i Diego Simeone, ili Ronaldo i Griezmann.

Zapravo, spomenuti zvjezdani dvojac je, ali samo na dresovima dvojice simpatičnih dječaka koji se u opremi madridskih kluba i s loptom pod nogama spremaju ući u stanicu madridskog metroa i sjesti na liniju koja vozi prema "Cardiffu", u kojem se igra finale LP-a. Sjajna ideja urednika Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo