LP MLADIH / Fantastični Zvonarek dvaput briljantno asistirao i izludio Van Persieja

Image
Foto: Profimedia

Nekadašnji igrač Slaven Belupa predvodio je Bayern kao kapetan prema prolasku u četvrtfinale LP-a

29.2.2024.
10:07
Profimedia
VOYO logo

Nakon što je u šesnaestini finala Lige prvaka mladih zabio dva prekrasna gola kao kapetan Bayerna u 2:0 pobjedi na gostovanju kod Basela, Lovro Zvonarek briljirao je i u osmini finala gdje je u domaćoj pobjedi nad Feyenoordom 3:2 dvaput sjajno asistirao.

Image
KAO KAPETAN BAYERNA /

Sjajni Zvonarek zabio dva prekrasna gola u Ligi prvaka mladih

Image
KAO KAPETAN BAYERNA /

Sjajni Zvonarek zabio dva prekrasna gola u Ligi prvaka mladih

Kapetan Zvonarek je oba puta odlično probio obranu, prvo u 28. za Javiera Fernandeza što pogledajte OVDJE, a zatim i u 45. za Emirhana Demircana, što možete pogledati OVDJE. Trener gostiju Robin van Persie nije mogao posložiti svoju momčad da na pravi način odgovori i iako su gosti od 0:3 stigli do 2:3, više nisu mogli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nekadašnji igrač Slaven Belupa u velikim je planovima vodstva kluba koji ga isprobavaju na nekoliko razina. Uz Ligu prvaka mladih, igra i za rezervnu momčad Bayerna u Regionalnoj bavarskoj ligi, četvrtom rangu njemačkog nogometa, a debitirao je i za prvu momčad kada ga je Thomas Tuchel prije mjesec dana uveo protiv Augsburga u Bundesligi. Ove je sezone odigrao 20 utakmica u svim natjecanjima, zabio osam golova i isto toliko puta asistirao za gol.

"Igranje na svim razinama mi jako pomaže. Svi mi konstantno daju savjete i pomažu mi. Uučim svakog dana. Ne samo od ofenzivaca, već i od defenzivnih veznjaka poput Joshue Kimmicha, Leona Goretzke ili Aleksandra Pavlovića. Svi oni imaju poseban mentalitet. Njihovo razumijevanje igre i tehnika su nevjerojatni. Uzor mi je i Harry Kane, ima nevjerojatnu završnicu. Primjer je na i izvan terena i uvijek je spreman popričati s nama mladima", rekao je 18-godišnji Zvonarek za SPORT1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija 3. ožujka igra novu utakmicu protiv Rumunjske, ovog puta u Koprivnici. Susret je jako bitan u kvalifikacijama za EP. Gledajte ga u prijenosu UŽIVO od 17.00 na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo