FANTASTIČAN DERBI NA OLD TRAFFORDU: / Klinac opet donio pobjedu Manchesteru

Image

Spektakularnu utakmicu na Old Traffordu odigrali su nogometaši Manchester Uniteda i Arsenala.

28.2.2016.
17:03
VOYO logo

Na kraju je domaćin slavio s 3:2 te je stigao do velika tri boda čime su preskočili West Ham SlavenaBilića na petom mjestu. Manchester ima 44 boda, što je za jedan više od West Hama. Arsenal je pak ovim porazom pet bodova iza vodećeg Leicestera te tri iza drugoplasiranog Tottenhama, koji je u drugom današnjem susretu upisao 2:1 pobjedu nad Swanseajem.

https://vid.me/89Fj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Golovi

U utakmici s puno šansi Arsenal je prvi stigao do prilike. Ozil je u sedmoj minuti odlično odigrao za Monreala, sam je izbio pred DavidadeGeu, ali je Španjolac sjajno reagirao. U 28. minuti Manchester United je poveo golom debitanta u Premier ligi, MarcusaRashforda. Nakon ubačaja s desne strane primio je loptu u kaznenom prostoru te je nogom poslao iza Čecha. Samo tri minute kasnije isti igrač dao je drugi gol. Lingard je ubacio, a mladi napadač glavom je poslao loptu u mrežu.

Rezultat je smanjio bivši Manchestrov napadač DannyWelbeck. U 40. minuti dobro je reagirao na Ozilovo dodavanje. United je povečao vodstvo na 3:1 u 65. minuti. Herrera je tukao, a lopta je naputu prema golu pogodila Koscielnog te je prevarila Čecha. Arsenal je brzo uzvratio. U 69. minuti Ozil je zabio nakon što je De Gea prethodno fantastično skinuo Welbeckov udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/5qOf

Marcus Rashford

Mladi Manchesterov napadač oduševio je sve prošlog četvrtka kada je u seniorskom debiju zabio dva gola u Europskoj ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada je to napravio i u debiju u Premier ligi te je postao najmlađi nogometaš Manchestera koji je zabio dva gola u prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

To je učinio s 18 godina i 120 dana (Rooney: 19 i 21 dan, Giggs 19 i 83, C.Ronaldo 19 i 362 dana).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo su Danny Welbeck i Federico Macheda bili mlađi od njega kada su se kao igrači Uniteda upisali u strijelce u Premier ligi:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također u 122 minute zabio je četiri gola za klub te su samo četiri igrača ove sezone zabila više od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mesut Özil

Njemački reprezentativac upisao je 18. asistenciju u Premier ligi ove sezone. Samo je ThieryHenry imao više asistencija od njega u jednoj premeirligaškoj sezoni. Dvadeset puta namjestio je golove suigračima 2002.-2003 godine. Također, drugi put u Arsenalovu dresu Nijemac je upisao asistenciju i pogodak na jednoj prvenstvenoj utakmici u gostima. Ove je sezone, inače, sudjelovao kod 23 gola u Premier ligi. Samo je Leicesterov RiyadMahrez po tom bolji od njega (24).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danny Welbeck

Bivši nogometaš Manchester Uniteda zabio je nakon dvije godine golove u dvije prvenstvene utakmice zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Theo Walcott

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo