Evo zašto je Zdravko Mamić najsretniji čovjek na svijetu!

'Najsretniji sam i najponosniji čovjek na svijetu! Dinamo u godini svoje stogodišnjice živi svoje najljepše trenutke. Igramo Ligu prvaka, gleda nas cijeli svijet na TV-u, postali smo brend.

4.11.2011.
11:31
VOYO logo

Dok Dinamo nezaustavljivo juri prema mogućnosti da postane najlošiji klub koji je ikada nastupio u Ligi prvaka, što zabrinjava dobar dio modrog navijačkog puka, u Maksimirskoj 128 'cvjetaju ruže'.

Barem u uredu izvršnog predsjednika Zdravka Mamića, koji je četiri susreta s europskim velikanima, nakon kojih Dinamo ima nulu na 'računu' i čeka gostovanje kod Reala, opisao ružičastim tonovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naravno, nitko ne može biti sretan kad se izgubi, bio na drugoj strani Real, Zadar ili Dugo Selo. Ali ja više neću sudjelovati u priči 'jučer pukovnik, danas pokojnik', nikad više! Najsretniji sam i najponosniji čovjek na svijetu! Dinamo u godini svoje stogodišnjice živi svoje najljepše trenutke. Igramo Ligu prvaka, gleda nas cijeli svijet na TV-u, postali smo brend. Treba uživati. I zaista uživam", izjavio je Mamić za Sportske novosti i dodao kako smatra da su neki navijači nerealni:

http://video.rutube.ru/6c775732c753ac0e504b6aad15380269

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali, ljudi, pa što hoćemo?! Vrsaljko nije u natjecateljskoj formi, bio je kažnjen s tri utakmice neigranja. Zar je Ibanez gotov igrač? Vida je igrao u Osijeku, otišao u Bayer gdje nije igrao, Šimunić nije igrao u Hoffenheimu, Krstanović je igrao u klubu koji je administrativno ostao u Prvoj HNL. Zar je Beqiraj u Podgorici igrao Ligu prvaka? Mateo Kovačić je klinac koji tek otvara karijeru. Polako, treba vremena za sve", smatra Mamić.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo