VELIKAN DO VELIKANA / Evo u koje bi klubove mogao otići Erling Haaland, Španjolci su uvjereni da je njegov menadžer otkrio veliku tajnu

Image

Pretpostavlja se da bi klub koji dovede Haalanda na njega morao potrošiti oko 400 milijuna eura

11.12.2021.
11:52
VOYO logo

Norveški 'wunderkind' Erling Haaland (21) već jako dugo oduševljava nogometni svijet svojim umijećem i unatoč svojoj mladosti već je jedan od najboljih napadača na planeti.

Image
STVARA SE MEGAMOMČAD /

Haaland je odučio u koji klub želi otići, evo što je priznao svojoj obitelji

Image
STVARA SE MEGAMOMČAD /

Haaland je odučio u koji klub želi otići, evo što je priznao svojoj obitelji

Očekuje se da će on sljedećeg ljeta napustiti svoju Borussiju Dortmund i otići u redove nekog još većeg europskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Haaland je u Borussiju stigao 2020. i u ugovoru s tim klubom navodno ima klauzulu po kojoj ga moraju prodati ako stigne ponuda u iznosu od 75 milijuna eura i tu će šansu sigurno pokušati iskoristiti svi zainteresirani klubovi.

Dugačak je niz momčadi koje ga žele. Na toj listi su engleski Chelsea i Manchester united te City, španjolski velikani Real Madrid i Barcelona, njemački Bayern, francuski PSG i brojni drugi klubovi kojima plaćanje odštete od 75 milijuna ne bi predstavljalo nikakav problem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se o toj temi oglasio Haalandov menadžer Mino Raiola. U intervjuu za Sport1 potvrdio je da će Norvežanin gotovo sigurno ovoga ljeta napustiti Borussiju i nabrojao u koje klubove bi mogao otići.

Image
Foto: Profimedia

Mino Raiola

"Real Madrid, Barcelona, Bayern i Manchester City, to su momčadi u kojima bi mogao završiti", rekao je Raiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkud njima toliko novca?

Španjolski mediji posvetili su veliku pažnju tom intervjuu, a AS je u analizi snimke istaknuo da je Raiola svojim gestikuliranjem ukazao na to da će Haaland završiti u - Barceloni.

Klub koji dovede Haalanda za taj transfer bi morao potrošiti ogromnu svoju, čak oko 400 milijuna eura, koliko kad se zbroji iznosi njegova odšteta, plaća u petogodišnjem ugovoru i menadžerska provizija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stoga zvuči nevjerojatno da će Haaland završiti baš u Barceloni jer taj klub ima ogromnih financijskih problema i nejasno je kako bi si mogli priuštiti takav transfer.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo