ZA SVE JE KRIVA OSVETA / Haaland je u velikom transferu trebao preći u redove engleskog diva, a nećete vjerovati zašto je posao propao

Image
Foto: Profimedia

Dok je Haaland još igrao za Salzburg United se nadmetao s BVB-om oko Haalanda

28.10.2021.
21:24
Profimedia
VOYO logo

Norveški reprezentativac i jedan od najboljih napadača svijeta, Erling Haaland, trenutno je jedan od najtraženijih igrača na nogometnom tržištu. Haalandu se sljedećeg ljeta aktivira klauzula u ugovoru prema kojoj će ga klubovi moći dovesti za "svega" 75 milijuna eura, umjesto 150-200 milijuna koliko se dosad spominjalo.

Haalanda traži čitav niz europskih velikana, od Real Madrida i Barcelone, do PSG-a, Manchester Cityja, Liverpoola i Manchester Uniteda. A baš je uz potonji klub vezana jedna vrlo zanimljiva priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, predsjednik Borussije Dortmund, Joachim Watzke, otkrio je novinarima Sport1 televizije kako je Haalandov transfer u Manchester United stopirao njegov agent, notorni Mino Raiola.

Image
Foto: Profimedia

Raiolina osveta?

Dok je Haaland još igrao za Salzburg United se nadmetao s BVB-om oko Haalanda i ponudio je više, ali je Raiola blokirao posao s Englezima i odveo je Norvežnina u Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Unitedova ponuda je bila bolja, ali Mino Raiola je odlučio da bi za Haalanda bilo bolje da igra za Borussiju", rekao je Watzke.

Raiola u tim trenucima nije baš bio u najboljim odnosima s Unitedom, zapravo pravo je pitanje je li on i sa kim u dobrim odnosima, ali baš tada je Pogba imao problema s s klubom i statusom u klubu, pa je moguće da je Raiola zbog toga blokirao transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo