CRNO NA BIJELO / Objavljeni najbolji dokazi koji govore dosta toga o Sosinom debiju i najvećem problemu Vatrenih

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

I dalje traje potraga za ubojitim napadačem

2.9.2021.
13:19
Profimedia
VOYO logo

Borna Sosa najveće je iznenađenje nastavaka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Nakon što je uoči Eura odlučio zaigrati za Njemačku, što je zbog Fifinih pravila na kraju propalo, malo tko je mislio da će tako skoro dobiti poziv među Vatrene.

Image
DALIĆEVA ZAKAŠNJELA REAKCIJA /

Omiljeni hrvatski trener: 'Trebao je prije reagirati jer baš to Hrvatskoj treba. Na Lukinoj poziciji više volim playmakera'

No, Zlatko Dalić je uvažio njegovu ispriku i nije dugo čekao da mu uruči poziv. Izbornik je pokazao koliko vjeruje nogometašu Stuttgarta te je dodatno iznenadio kad ga je uvrstio u početni sastav protiv Rusije. I nije podbacio. Odigrao je sjajno s obzirom na cjelokupnu predstavu Vatrenih, ali i Rusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imao je jedan udarac u okvir, 101 dodir, tri ključna dodavanja, tri točna centaršuta, isto toliko presijecanja....A pogledajte samo kako izgleda njegova heatmapa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Sosa oduševio, u potpunosti je podbacio napad. Sofa Score je objavila kako su Vatreni od početka kvalifikacija za Euro 21.3.2019. godina stvorili 43 velike šanse pri čemu je samo njih 17 pretvoreno u pogodak. Dejan Lovren je nakn utakmica zagrmio kako je Vatrenima potreban jedan ubojiti napadač. Nadamo se da će Ante Budimir pokazati da on može biti taj....

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velike prilike pretvorene u pogotke

Rebić: 1/5
Kramarić: 1/4
Perišić: 2/7
Pašalić: 2/6
Petković: 3/5

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo