Evo kako je protekla luda večer Vatrenih

Gajbe piva nosile su se Vatrenima u kabinu, na stolu između klupa bili su postavljeni stolovi s hranom, a iz zvučnika je iz sve snage treštao Narodni radio.

16.11.2011.
11:54
VOYO logo

"Dečki, tooo! Idemo na EURO!", vikao je izbornik koji je pod južnu tribinu spustio nakon što je dugo pred mikrofonima odrađivao obaveze.

Slavlje je u svlačionici trajalo više od sat vremena, a zatim su presvučeni u 'civile' na brzinu posjedali u autobus. Semafori su bili ugašeni, policijska pratnja pod rotirkama zaustavljala je promet kako bi autobus s 'dragocjenim teretom' što prije stigao na odredište.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo nas čeka večera u Sheratonu, a nakon njega ne znam što ćemo", ispričao nam je Dudu.

"Nakon toga..., idemo spontano!", dobacio je uskačući u autobus Luka Modrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali, ne smijemo dugo, ujutro rano letimo", upozorio je Eduardo.

Hrvatskom Brazilcu će to biti prvo veliko natjecanje, ostali su, više-manje iskusili svjetla najvećih pozornica, no njega ni sreća ni Cico nisu htjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma pustite to, ima do toga još osam mjeseci, svašta se može dogoditi, nećemo o tome previše", bojao se Eduardo da se ne urekne, a onda ispalio:

"Ma koga god izvučemo, bila to Irska ili Španjolska, nema veze! Glavno da mi idemo gore."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Joe Šimunić, s druge strane, čeka svoje peto veliko natjecanje.

"Znamo svi da nije bilo dobro u kvalifikacijama, ali to je život. Najvažnije je da smo mi bili pravi kada je najteže. Idemo slaviti, vjerujem da će večeras isto napraviti i navijači", veli Joe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Darijo Srna vratio se još malo na kritičare.

"Bilo je u posljednjih godinu i pol dana točnih kritika, ali istina i onih netočnih. Na kraju, kvaliteta na koju sam upozoravao došla je na vidjelo. Nogometna reprezentacija trenutno je rijetka svijetla točka u današnjoj Hrvatskoj! Nadam se da su napokon svi shvatili kako imamo pravog izbornika i da ga trebamo brusiti kao dijamant. Što se EURO-a tiče, u Ukrajini je sve spremno. A spremno je sve i za slavlje", dobacio je kapetan Srna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O tome koje će im protivnike kuglice namijeniti naše nije mnogo zanimalo, Niko Kranjčar imao je tek uvjet.

"Španjolska! Naravno, da ih izbjegnemo. Zar mislite da bi mi bilo gušt da cijelu utakmicu ne vidimo loptu? Bilo tko drugi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, na EURO-u ćemo biti u najboljim godinama, najbolje nas tek čeka! Ukrajina mi je druga domovina, a volio bih igrati u Kijevu, naravno i otvaranje, ali i finale", zaključio je Ognjen Vukojević.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo