Veliki obrat! Engleski velikan se ukljucio u utrku za Kramaricem?!

Fantasticni hrvatski reprezentativac Andrej Kramaric i dalje je jedna od glavnih tema talijanskih medija.

1.12.2014.
13:16
VOYO logo

To vise nije tajna, niti samo puka glasina. Juventus je ozbiljno zagrizao za hrvatskog napadaca Andreja Kramarica. Sjajni Hrvat je ove sezone, u 25 odigranih utakmica, postigao 28 golova, i tako zagolicao mastu celnih ljudi talijanskog velikana. Prosloga je tjedna i sam Kramaric potvrdio suskanje iz Italije glede Juventusa, kazavsi kako je "igrati za Juventus san svakoga igraca iz hrvatskog nogometnog prvenstva, da bi volio igrati za Juve jednog dana, te da vjeruje da ce biti u stanju pokazati svoje sposobnosti navijacima i treneru".

Predsjednik Rijeke Damir Miskovic potvrdio je zainteresiranost Juventusa, kao i jos nekih klubova, ali je i kazao "kako jos nista nije dogovoreno, potpisano, niti isplaceno, te da su sve opcije otvorene, pa i ona o ostanku Kramarica u Rijeci do ljeta, a mozda i duze".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://twitter.com/FabrizioRomano/status/537385210099535873 Naravno, tesko je povjerovati da bi Kramaric i slijedece sezone mogao igrati za Rijeku, jer, prevelika je zainteresiranost za ovog 23 - godisnjaka. Kako bilo, cini se da Juventus ima ozbiljnu konkurenciju u lovu na Kramarica, a to je Chelsea. Naime, relevantni novinar Sky Sporta Fabrizio Romano je na Twitteru napisao kako su Juventus i Chelsea u ozbiljnoj utrci za Kramaricem, te kako oboje pregovaraju s Rijekom. Spominje se i cijena od 9 do 10 milijuna eura za hrvatskog napadaca.

//www.youtube.com/embed/4bBch7prTZ8

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje ce Kramaric zavrsiti, jos nije poznato, niti se nazire kraj te, sad vec, trakavice. Ali, moze se raspravljati o tome gdje bi mu bilo bolje otici. Zasigurno, odlaskom u Juventus mladi bi Hrvat vise igracki profitirao. Iz razloga, sto ga trener JuveaMassimiliano Allegri, unatoc jakoj konkurenciji u napadu (Tevez, Morata, Llorente), vjerojatno ne bi slao na posudbu u neki drugi klub, dok bi Kramaricevim dolaskom na Stamford Bridge takav scenarij bio vrlo vjerojatan.

Portugalski strucnjak na klupi Chelsea Jose Mourinho u napadu vec ima Diega Costu, Didiera Drogbu, kao i Loica Remyja, a tu su jos i Andre Schurrle, koji je po vokaciji krilni napadac, i ofenzivni veznjak Willian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Znaci, velika je konkurencija u Chelseau, i Kramaric iako ima ogromnu kvalitetu i kapacitete, tesko da bi se odmah po dolasku izborio za povjerenje Mourinha. Sumnjamo da se ta opcija posudbe svida Kramaricu. Ali, kod pregovora s bogatim klubovima nikad se ne zna, cesto renome i novac znaju odigrati i kljucnu ulogu kod biranja novih igrackih sredina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo