POSLJEDNJE PROGNOZE / Kladionice najviše vjeruju Francuzima i Englezima, a evo kako stoje Vatreni deset dana prije prve utakmice na Euru

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Hrvatska za manje od dva tjedna igra protiv Engleske

3.6.2021.
9:11
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Za točno deset dana, 13. lipnja, Hrvatska će na Wembleyu utakmicom protiv favorizirane Engleske otvoriti Euro 2020. Osim s Gordim Albionom, Vareni će u skupini igrati sa Škotskom i Engleskom.

Prema posljednjim procjenama većine kladionica hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se na desetom mjestu među favoritima za naslov na Europskom prvenstvu. Koeficijent da će Hrvatska postati prvak kreće se, prema stranici Oddschecker, između 28 i 43, a u većini kladionica iznosi 33.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SIGURNO NISTE ZAPAZILI /

Hrvatska proteklih godina ima nešto što nema niti jedna reprezentacija na svijetu

Image
SIGURNO NISTE ZAPAZILI /

Hrvatska proteklih godina ima nešto što nema niti jedna reprezentacija na svijetu

Prvi favoriti su svjetski prvaci, reprezentacija Francuske, iza njih su Engleska, Belgija, Njemačka, Španjolska, branitelj naslova Portugal, Italija, Nizozemska, Danska, a krug od deset zatvara Hrvatska. Od ostalih suparnika Vatrenih valja napomenuti kako je Češka 17 favorit, a Škotska 20.

Gledati sebe

"Pred nama su Englezi, pogledat ćemo njihove dvije prijateljske protiv Rumunjske i Austrije, ali u prvom redu moramo gledati sebe, jer ima puno stvari koje moramo popraviti. Vremena, naravno, nikad dosta, ali najvažnije je da ne bude ozlijeđenih igrača. Vidim na treninzima da je to već puno bolje, svjesni smo da moramo biti puno kvalitetniji, nego što smo bili u kvalifikacijama i u Ligi nacija", poručio je prije nekoliko dana izbornik Zlatko Dalić, koji je po završetku prijateljske utakmice s Armenijom (1-1), objavio je završni popis nogometaša za nadolazeće Europsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dejan Lovren, koji je na rovinjskim pripremama obnovio ozljedu ligamenta te se brzo oporavlja, uvršten je na popis putnika za EURO 2020, dok se među braničima nalazi i Mile Škorić, s obzirom na to da se Filip Uremović nije uspio pravovremeno oporaviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Popis

Vratari: Lovre Kalinić (Hajduk), Dominik Livaković (Dinamo), Simon Sluga (Luton Town).

Braniči: Domagoj Vida (Bešiktaš), Dejan Lovren (Zenit), Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Borna Barišić (Glasgow Rangers), Duje Ćaleta-Car (Olympique Marseille), Josip Juranović (Legia), Domagoj Bradarić (Lille), Mile Škorić (Osijek), Joško Gvardiol (Dinamo).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezni igrači: Luka Modrić (Real Madrid), Mateo Kovačić (Chelsea), Marcelo Brozović (Inter), Milan Badelj (Genoa), Mario Pašalić (Atalanta), Nikola Vlašić (CSKA Moskva), Luka Ivanušec (Dinamo).

Napadači: Ivan Perišić (Inter), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Ante Rebić (Milan), Josip Brekalo (Wolfsburg), Bruno Petković (Dinamo), Mislav Oršić (Dinamo), Ante Budimir (Osasuna).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo