Tužan dan u Barçi: Njezin heroj i neki igrači plakali na rastanku

Barcelona i francuski obrambeni nogometaš Eric Abidal (33) odlučili su prekinuti suradnju na kraju sezone, a Barçin heroj se na konferenciji za medije rasplakao pred suigračima i vodstvom kluba.

30.5.2013.
14:42
VOYO logo

"Volio bih da sam ostao i igrao dalje u Barceloni, ali u klubu su to gledali drugačije i moram poštovati njihovu odluku", rekao je emotivni Abidal i dodao:

"Nadam se da ću se vratiti u klub jer je on vrlo poseban za mene."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelonin predsjednik Sandro Rosell rekao je kako su za Abidala vrata otvorena ukoliko se poželi priključiti tehničkom osoblju po završetku igračke karijere. Upravo su se oko toga Abidal i Barcelona razišli, budući da francuski lijevi bek, kojem je prošle godine transplatirana jetra, želi nastaviti igračku karijeru dok mu zdravlje to dopušta, a u Barceloni su ga željeli zadržati, ali ne u igračkoj ulozi.

Dok je Abidal držao oproštajni govor mnogi su igrači Barcelone tužno gledali u njega, a Victor Valdes i još neki članovi katalonskog kluba nisu mogli zaustaviti suze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Abidal je u Barcelonu stigao 2007. iz Lyona i od tada u šest sezona osvojio 15 trofeja, a katalonski velikan mu je, među ostalim, zahvalio i ovim videom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo