ENGLEZI NE PITAJU ZA CIJENU: / Barcelona dobila nemoralnu ponudu za Rakitića, sada sve ovisi samo o jednoj stvari

Image
Foto: AFP

Prije nekoliko dana kontaktirali su klub

11.6.2019.
14:32
AFP
VOYO logo

Cijena nam nije bitna, samo recite koliko tražite za njega. Kratko i jasno poručili su navodno iz Manchester Uniteda katalonskom divu Barceloni misleći pritom na hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, piše tamošnji Sport. Veznjak je, čini se, postao jedna od glavnih meta OleGunnaraSolskjaera i, kako se čini, engleski velikan napravio je prvi ozbiljan korak kako bi ga doveo na Old Trafford.

Sve je na Vatrenom

Ono što Unitedu ide na ruku je da bi Barcelona mogla pristati prodati jednog od ključnih igrača kako bi skupila sredstva za dolazak AntoineaGriezmanna i Matthijsa de Ligta. S druge strane, problem je što Rakitić ne želi napustiti Camp Nou, a navodno će razmotriti takvu mogućnost jedino ako mu je United spreman značajno poboljšati uvjete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, TEMP Rex Features

Manchester United interim manager Ole Gunnar Solskjaer celebrates the second goal Paris Saint-Germain v Manchester United, UEFA Champions League, Round of 16, 2nd leg, Football, Parc des Princes, Paris, France - 06 Mar 2019, Image: 417712786, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no, Credit line:

Sport navodi da je sada sve na samom igraču, ali i da je mu je Barca jasno dala do znanja da mu neće ponuditi obnovu ugovora. Katalonci će za 31-godišnjaka, pišu, tražiti 50 milijuna funti.

Vatreni je, inače, sezonu završio šokantnim ispadanjem u polufinalu Lige prvaka i porazom u finalu Kupa kralja. Sve ga je to toliko pogodilo da je odlučio preskočiti reprezentativno okupljanje i otići na odmor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo