Engleski 'patuljak' želi talijansku legendu

Alessandro Del Piero ovog ljeta sigurno napušta Juventus. Prema 'otočkim' medijima, dva engleska kluba su zainteresirana za njegove usluge. Želi ga Arsenal, ali Queens Park Rangers.

9.5.2012.
17:55
VOYO logo

Queens Park Rangers je u grčevitoj borbi za ostanak u engleskom Premiershipu, ali to klubu s Loftus Roada ne smeta da baci oko na jednog od najboljih talijanskih nogometaša svih vremena.

Doduše, Alessandro Del Piero je u 38. godini života i proteklih je mjeseci za Juventus ulazio s klupe, ali sama želja malenog QPR-a da privuče igrača koji je zabio 207 golova za 'Staru damu' djeluje pomalo bezobrazno. Radi se o klubu koji se tek nakon 15 godina vratio u elitni razred engleskog nogometa i teško da bi legenda poput Alessandra dogodine pristala igrati u drugoj ligi ili se, pak, u najboljem slučaju grčevito borila za ostanak u ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lakši put do mirovine nudi Arsenal, koji je također bacio oko na Del Piera. No, s obzirom kakve igrače kupuje Arsene Wenger, Talijan bi dobrom dijelu svlačionice mogao biti i otac po starosti. Kako god bilo, ljeto će ponuditi odgovor, a Del Piero još nekoliko tjedana neće razmišljati o novoj sredini:

"Malo je neobično, ali sada se želim samo smijati. Sve ove godine u Juventusu su bile fantastične. Uskoro nas očekuje i finale Kupa, a zatim dolazi vrijeme za odmor i razgovore o budućnosti", zaključio je veteran.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo