ENGLESKE LEGENDE OPLELE PO SUCU KOJI JE DAO BILIĆU CRVENI: / 'Slaven je s pravom to napravio, sudac mu se mora ispričati'

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Za Bilića ovo nije izgledalo dobro. U prve dvije utakmice upisao je dva poraza, a sad i crveni karton

20.9.2020.
9:13
Profimedia
VOYO logo

U prvoj utakmici 2. kola engleskog nogometnog prvenstva Everton je na svom Goodison Parku u subotu svladao West Bromwich Albion s uvjerljivih 5:2 (2:1), a bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić bio je udaljen s klupe gostiju nakon prvog poluvremena zbog prigovaranja sucu.

Nekoliko minuta ranije WBA je ostao s desetoricom na travnjaku jer je isključen Kieran Gibbs zbog udaranja . Bilić je pretjerao s prigovaranjem pa je i sam zaradio crveni karton dok je pratio suca Mikea Deana na putu prema svlačionicama i vikao na njega. Ušao je Nane u oštru verbalnu raspravu, koju je završio sočnom psovkom na hrvatskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Pogledaj faul… Daj pogledaj faul. Pa drugi put će nas ubiti, ma daj”, čulo se kako Bilić govori sucu, a nakon što mu je ovaj pokazao crveni, bivši hrvatski izbornik se okrenuo uz sočno “ajde u p*ku materinu”.

Image
[FOTO, VIDEO] POGLEDAJTE ŽESTOKI SUKOB SLAVENA BILIĆA S UGLEDNIM ENGLESKIM SUCEM: /

'Ma ajde u p***u materinu'

Legende na Bilićevoj strani

Za Bilića ovo nije izgledalo dobro. U prve dvije utakmice upisao je dva poraza, a sad i crveni karton. No nakon utakmice u njegovu su obranu stale legende engleskog nogometa Joe Cole i Owen Hargreaves koji su za BT Sports prokomentirali cijelu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao sudac, morate razumjeti ljudska bića. Sudac se trebao ispričati Slavenu i reći mu da ne može sad s njim razgovarati i cijela bi ta situacija izgledala drugačije. Za ovu situaciju osobno krivim suca Mikea Deana“, rekao je Cole s kojim se složio i Hargreaves.

"Mislim da Slaven ima pravo postaviti pitanje. Rekao mu je samo da provjeri faul i crveni karton. Nije opsovao, nije bio nekulturan, mislim da je samo htio znati. Ne vjerujem da je zaslužio biti potjeran s terena“, zaključio je Hargreaves.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo