Turski primitivac izvrijeđao legendarnog Vatrenog: 'Odj... Tko si ti?'

Nedjelja je bila loš dan za bivšeg hrvatskog izbornika Slavena Bilića. Njegov je Beşiktaş u derbiju 8.

3.11.2014.
10:03
VOYO logo

Bio je to drugi uzastopni poraz Beşiktaşa u domaćem prvenstvu, pritom posebno bolan jer je došao od velikog rivala. Bilićevoj je momčadi posao bio značajno otežan jer je od 43. minute igrala bez isključenog Olcaya Şahana, a strijelci za Fener su bili Emmanuel Emenike u trećoj i Moussa Sow u 86. minuti.

"Krenuli smo nervozno i primili rani gol. Bili smo u šoku 10-15 minuta nakon čega smo konačno počeli igrati onako kako smo željeli. No, sudac je ubio utakmicu drugim žutim kartonom za Olcaya. Bilo je to potpuno nepotrebno, definitivno nije bilo za žuti karton, posebno ne u derbiju. Ako je to bilo isključenje, što je s penalom na Dembi Bau u drugom poluvremenu", postavio je pitanje razočarani Bilić u razgovoru s turskim novinarima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trenucima kad je Olcay dobio crveni karton Emre je Biliću na engleskom poručio 'odj...' što se jasno vidi i na snimci. Priča je dobila nastavak na poluvremenu kada su se Bilić i Emre porječkali u tunelu prema svlačionicama.

//www.youtube.com/embed/_zHQdswZnVw

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Samo sam ga pitao zašto je bio vulgaran prema meni, a on mi je odgovorio da može raditi što god hoće i pitao me 'tko si ti?'. Čini se da postoje igrači koji na terenu mogu govoriti što god žele. A ima i igrača, a to su nažalost moji, koji ne smiju otvoriti usta i razgovarati s drugim igračima i sucima", požalio se hrvatski stručnjak.

//www.youtube.com/embed/zhS-xzp5LQY

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beşiktaş je, inače, ovim porazom skliznuo na četvrto mjesto, a vodeći gradski rivali Fenerbahçe i Galatasaray mu bježe dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo