DAN NAKON ODLASKA

EMOTIVNA PORUKA IZ LIVERPOOLA: Vlašić poslao pismo navijačima i otkrio za čime najviše žali

Dana nakon što je potpisao petogodišnji ugovor s Evertonom, 19-godišnji Nikola Vlašić je poslao pismo navijačima Hajduka koji su ga podržavali prijašnjih godina.

Vlašić se od navijača Hajduka oprostio u subotu kada je zabio pogodak u pobjedi protiv Istre (2-0). Torcida ga je nagradila ovacijama, a Nikola se u petak javio otvorenim pismom putem Hajdukove internetske stranice.  Prenosimo ga u cijelosti.

‘NIKOLA JE JEDAN OD NAJVEĆIH TALENATA U EUROPI’: Slavni Nizozemac presretan zbog Vlašićeva dolaska

Dragi navijači Hajduka,

kada sam došao željan igranja na Poljudu znao sam, naravno, da ću jednog dana otići. Pitanje je bilo na koji način i iz kojeg razloga. Odlazak mi je tada pa čak i puno kasnije bio nešto što bi se moglo dogoditi tamo nekada daleko.

Onda sve dođe iznenada, naglo i taj trenutak testira moju spremnost. Prije godinu i pol dana prilika za odlazak je došla, ali nisam bio pripravan za nju. Sada sam bio. Osjetio sam sam to poput laste kada krene na jug – vrijeme je.

Nemojte misliti da nisam maštao zajedno s vama o osvajanju prvenstva, Kupa, u grupnoj fazi Europske lige ili Lige prvaka… Nije se dogodilo i mnogo toga bih dao za takvo iskustvo.

I pored toga zajedno s vama veselio sam se mnogo puta. Zahvalan sam vam što ste mi davali snagu i odlučnost čak i onda kada sam sve to imao u skromnijoj mjeri .

Zahvalan sam i svima onima koji su me sputavali i onima koji nisu vjerovali u mene, jer su me izoštrili da se još više trudim i budem bolji.

Tamo gdje nastavljam karijeru uvijek će ispod plavog dresa biti bijela Hajdukova boja. Spoznaja da ste sa mnom, iako tamo niste, učinit će me, jačim u težnji da vas dostojno predstavljam.

Dio ste mene i to se ne može ničim izbrisati. Hvala vam

Povratak na Net.hr