EL MATADOR BLIZU POVRATKA POD VEZUV: / Napoli želi što prije u svoje redove vratiti najboljeg strijelca u povijesti PSG-a

Image

Miljenik navijača sve je bliže povratku pod grotlo Vezuva

21.7.2018.
8:00
VOYO logo

Napadač Paris Saint Germaina, Edinson Cavani, navodno je dogovorio transfer koji bi značio njegov povratak u Napulj odakle je i došao u Pariz. U Napoliju bi trebao zarađivati 7,5 milijuna eura po sezoni.

Problemi s Neymarom

Prema pisanju Tutto Napolija, urugvajski reprezentativac već neko vrijeme ne može naći zajednički jezik s Neymarom i taj problem u momčadi PSG-a otvara mu vrata za povratak u Serie A, što se PSG-u vjerojatno neće svidjeti jer je 31-godišnjak jedan od njihovih najboljih igrača i najbolji strijelac u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezan ugovorom

San Paolo je zamijenio Parkom Prinčeva još u 2013. godini kada je plaćen 65 milijuna eura. U prošloj sezoni zabio je 28 golova za PSG u 32 ligaška nastupa, a ugovor s PSG-om veže ga do 2020. što je vjerojatno najveća prepreka njegovom potpisu za Napoli. Sigurno je da bi PSG u slučaju transfera tražio i ozbiljnu svotu novca, vjerojatno ne manju od one koju su oni platili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo