OGLAS

EKSPERT ZGROZIO IZJAVAMA O NAJBOLJEM TENISAČU SVIJETA: / 'Nadal pokazuje znakove abnormalnosti. Mislim da znam što mu je'

Image
Foto: Profimedia

'Rafael Nadal pokazuje znake abnormalnosti. Imam stalnu sumnju'

18.1.2020.
20:03
Profimedia
VOYO logo

Njemački ekspert za doping u sportu, Fritz Sorgel, pomalo je zgrozio posljednjim izjavama. Za njemačke je medije rekao kako sumnja da najbolji tenisač svijeta, Španjolac, Rafael Nadal, koristi doping i to ne bilo kakav već da je riječ o anaboličkim steroidima.

"Anabolički steroidi su klasika u tenisu, tako da nisam iznenađen. Desetljećima pratim što se događa i imam jasnu sliku svega. Tenis spada među top četiri sporta kada je riječ o dopingu, uz zimske sportove i biciklizam. Rafael Nadal pokazuje znake abnormalnosti. Imam stalnu sumnju. Imajući u vidu njegov atleticizam, a i činjenicu da dolazi iz Španjolske, zemlja koja je poznata da ne provjerava adekvatno svoje sportaše", rekao je Sorgel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Rafael Nadal (ESP) in action during the Rolex Paris Masters, match between Jo-Wilfried Tsonga(FRA) and Rafael Nadal (ESP), Day 05, at the Hotel Accord Arena, on November 01, 2019, in Paris, France., Image: 480683411, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Baratoux Loic/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Tvrdi i kako se tenisače premalo kontrolira za korištenje dopinga. "Svi ih dobro paze i savjetuju, tako da ne dođe do nepravilnosti. Asocijacija štiti svoje zvijezde, nikad se ne sazna i nikad ne možeš komentirati, možeš samo sumnjati ", rekao je Sorgel.

Novinari su ga pitali je li bilo slučajeva s dopongom ili nečim nedozvoljenim u prošlosti...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je slučajeva u prošlosti. Mats Wilander i Martina Hingis su uhvaćeni kako koriste kokain, a Wilander je imao samo tromjesečnu zabranu. Hingis je rekla da je miješala kokain sa sokom od naranče pa je imala dvogodišnju zabranu. A Andre Agassi? Koristio je crystal meth i nije kažnjen", zaključio je Sorgel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Cijena strasti
Brak na prvu
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Brak na prvu Australija
default_cta
Zlatni dečko
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Svemirci s gornjeg kata
Dosje Jarak
default_cta
Obiteljske tajne
Plaćenici
Mali princ
VOYO logo