Šef se smije Hajduku: 'Pa kakav je to nogomet?!'

'Pa kakav je to nogomet kad Sharbini i Gabrić igraju na bekovima?

18.3.2012.
20:31
VOYO logo

Raspoloženje trenera Dinama sigurno ne bi bilo tako dobro da nije pobijedio Hajduk (2:1). I to drugi put ove sezone, prvo je slavio s Lokomotivom, ali ovoga mu se puta nije svidjelo kako je Hajduk igrao.

"S deset su igrača bili otraga. Požalio mi se Vrsaljko da ne zna što da radi, da Sharbini čuva njega, umjesto da je obrnuto. Kakav je to nogomet kad Sharbini i Gabrić igraju na bekovima?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Apsolutni šef Dinamove svlačionice je ponudio i zanimljivo razmišljanje o jedanaestercu.

"Sudac je bio na tri metra od događaja. Potom, u Zagrebu nema više Martićevih zvončića da bi Krstanovića pogodio 'šrapnel', Ivan je zdrav, nema padavicu, uredno je prošao liječnički pregled. A ako je tako dobro odglumio pa za dobru glumu dobiva se Oscar".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alispahić i Krstanović bili su pun pogodak s klupe.

"Alispahić je naš najučinkovitiji igrač na proljeće. A Krstanoviću očito ne smeta kad ulazi s klupe, ušao je protiv Karlovca, Lučkog i sad protiv Hajduka i svaki put zabio", pričao je među ostalim Čačić čiji Dinamo još ne igra bajno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da sam obećao kako ćete gledati veseli, razigrani, lepršavi Dinamo na proljeće. Ide na bolje, dižemo se svakom utakmicom, a proljeće kalendarski još nije nastupilo. No, moj je san europsko proljeće".

Očito misli dugo biti trener Dinama...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hahaha, barem do priprema u Međugorju".

specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo