ISKRENA ISPOVIJEST / Dudu otvorio dušu, otkrio je nepoznati detalj o Anti Čačiću i progovorio o Zdravku Mamiću: 'U Dinamu se nisam osjećao dobrodošao...'

Image
Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Dudu je govorio o svojim igračkim danima, bivšem izborniku hrvatske reprezentacije i sadašnjem treneru Dinama Anti Čačiću i o klubu Dinamu

29.1.2023.
20:59
Petar Glebov/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski reprezentativac i sjajni napadač zagrebačkog Dinama, rođeni Brazilac i naturalizirani Hrvat Eduardo da Silva dao je veliki intervju za Sportklub u kojemu je govorio o svojim igračkim danima, bivšem izborniku hrvatske reprezentacije i sadašnjem treneru Dinama Anti Čačiću te o klubu Dinamu.

Image
GORE DRUŠTVENE MREŽE /

Modrić legendarnim komentarom na Instagramu zaradio pohvale: Navijači traže objašnjenje

Image
GORE DRUŠTVENE MREŽE /

Modrić legendarnim komentarom na Instagramu zaradio pohvale: Navijači traže objašnjenje

“Stigao sam u Hrvatsku prije mjesec dana, posjetiti prijatelje, uvijek mi je lijepo doći ovdje”, rekao je Eduardo na početku pa otkrio da se trenutno bavi poslom nogometnog agenta:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iako još nisam službeno umirovljen, ne igram nogomet već tri godine. Od tada živim u Rio de Janeiru, koristim slobodno vrijeme za druženje s obitelji, a trenutno među ostalim radim kao nogometni agent. Cilj mi je tražiti talentirane nogometaše dobi između 15 i 16 godina kojih u Brazilu uvijek ima puno. Mladim talentima, kada navrše 18 godina pokušavam osigurati transfer u Europu."

Pitom je "Dudu" komentirao situaciju u engleskoj Premierligi i istaknuo da vjeruje da će njegov bivši klub Arsenal ove sezone uzeti naslov prvaka pa je otkrio dosad nepoznat detalj - da ga je Čačić zvao da se vrati u reprezentaciju za Europsko prvenstvo 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor

""Bio je dobar, on mi je bio prvi trener u Hrvatskoj. Cijenim ga i ne mogu ga zaboraviti. Nismo više u kontaktu. Zadnji put smo se sreli kada je došao u Kijev zamoliti me da se vratim u reprezentaciju pred Euro 2016. Nisam pristao na to jer je moja odluka da se umirovim od reprezentacije bila konačna nakon SP-a 2014. iz osobnih razloga", otkrio je Dudu.

Progovorio je i o Dinamu i svom odnosu sa Zdravkom Mamićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

""Rekao bih da me više cijene u Arsenalu, iako su uspjesi koje sam postigao u Londonu zanemarivi u odnosu na one s Dinamom. Cijene me više jer sam imao određene privatne probleme u Zagrebu s jednom osobom koja je svima dobro poznata. Kada sam 2009. stigao u Zagreb, dobio sam ponudu da pogledam utakmicu Dinama s tribina. Tada se na stadionu nisam osjećao dobrodošlo, s obzirom na te privatne probleme koje sam spomenuo. To je bio zadnji put da sam bio na Maksimiru", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo