On je svjetska klasa ali ga je potrebno 'napucati nogom u guzicu'

'Eden Hazard je takav tip nogometaša kojeg je ponekad potrebno napucati nogom u guzicu da bi radio', rekao je bivši belgijski reprezentativac Marc Degryse.

7.6.2014.
14:00
VOYO logo

Iako je imao sjajnu sezonu u dresu Chelseaja, u kojoj je osvojio i nagradu za najboljeg mladog igrača engleske Premierlige, Hazard je pomalo sve pokvario u završnici kada je ušao u rat s menadžerom Joseom Mourinhom. Portugalski ga je stručnjak javno kritizirao da se ne zalaže dovoljno na treningu, što je 23-godišnjaku bilo jako teško prihvatiti, pa se drznuo odgovoriti mu i izjaviti da nije siguran u ostanak u londonskom klubu.

Cijeli je taj slučaj prokomentirao Degryse, čovjek koji je 12 godina predvodio napad Belgije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hazard se mora više zalagati u obrani. Protiv Švedske se u nekoliko navrata isključio i nije sudjelovao u obrani. Baš kao i u polufinalu Lige prvaka protiv Atletico Madrida. Ako ne promijeni svoj pristup, Marc Wilmots (izbornik Belgije) morat će razmisliti o opciji da ga ostavi na klupi. Eden je jedan od onih nogometaša koje je potrebno napucati nogom u guzicu da bi radili", rekao je Degryse za The Daily Mail.

Belgija će na predstojećem Svjetskom prvenstvu igrati u skupini H zajedno s Alžirom, Južnom Korejom i Rusijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo